Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ak Parti Isparta İl başkanı Serkan Keskin; Isparta’daki Oyumuz 96 Bin 634 Olarak Gerçekleşti

Ak Parti Isparta İl başkanı Serkan Keskin; Isparta’daki Oyumuz 96 Bin 634 Olarak Gerçekleşti

ISPARTA 17.05.2023 10:23:00 0
Ak Parti Isparta İl başkanı Serkan Keskin;  Isparta’daki Oyumuz  96 Bin 634 Olarak  Gerçekleşti

Ak Parti Isparta İl başkanı Serkan Keskin, 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde 96 bin 634 oy alarak Isparta’da birinci parti olduklarını belirterek; “Hata ve yanlışlıkların düzeltilmesinden sonra; Yüksek Seçim Kurulu’nun son verilerine göre Ak Parti’nin Isparta’daki oyu 96 bin 634 olarak gerçekleşmiştir. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Ak Parti Isparta İl başkanı Serkan Keskin, dün saat 20.00’de konu ile ilgili olarak parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Partinin Milletvekili Osman Zabun ve 

14 Mayıs Pazar günü yapılan 28. Dönem Milletvekili seçimleri sonrası partimiz İlçe Seçim Kurulunun bazı birleştirme tutanaklarında maddi hata tespit etmiştir. Tespit edilen bariz hatalar nedeniyle partimiz yetkili organları tarafından İlçe Seçim Kuruluna itirazda bulunulmuş, ilk günden itibaren süreç sükûnetle takip edilmiştir.

“ISPARTA’DAKİ OYUMUZ 96 BİN

634 OLARAK GERÇEKLEŞMİŞTİR” 

Hata ve yanlışlıkların düzeltilmesinden sonra; Yüksek Seçim Kurulu’nun son verilerine göre Ak Parti’nin Isparta’daki oyu 96.634, İYİ Parti’nin Isparta’daki oyu ise 48.271 olarak bulunmaktadır. Bu son veriler ışığında Isparta’dan AK Partinin 2 Milletvekili çıkardığı anlaşılmaktadır.

“ISPARTA’MIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN” 

Bu doğrultuda sürecin daha iyi anlaşılması için şeffaf bir şekilde yanlışlığı gösteren ıslak imzalı sandık sonuç tutanaklarını ve düzeltme öncesi ilçe seçim kurulu birleştirme tutanaklarını sizler aracılığıyla kamuoyu ile paylaşıyoruz. 

28. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisinde ilimizi partimiz adına Milletvekillerimiz Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun temsil edeceklerdir.

Milletvekillerimizin TBMM çatısı altında Isparta’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. Seçim sonuçlarının başta ülkemize ve Isparta’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °