Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

AK Parti Isparta Belediye Başkan A. Adayı R. İrfan Özkutlu’dan; Kısa Sürede ‘Devri Alem’

AK Parti Isparta Belediye Başkan A. Adayı R. İrfan Özkutlu’dan; Kısa Sürede ‘Devri Alem’

ISPARTA 15.12.2023 16:42:00 0
AK Parti Isparta Belediye Başkan A. Adayı R. İrfan Özkutlu’dan; Kısa Sürede  ‘Devri Alem’

AK Parti Isparta Belediye Başkan A. Adayı Ramazan İrfan Özkutlu seçim çalışmalarına ara vermiyor. Son 2 günde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle, esnaflarla ve yüzlerce vatandaş ile bir araya gelen Özkutlu yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. 

Şehrin tanınmış iş insanlarından ve siyasetçilerinden R. İrfan Özkutlu geçtiğimiz haftalarda AK Parti’den Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamıştı. 

Resmi başvurusunun ardından seçim çalışmalarına ağırlık veren Özkutlu, şehir genelinde neredeyse sıkmadık el bırakmadı. 

Sivil toplum kuruluşu temsilcisinden esnafa, iş insanlarından vatandaşa, pazardan alışveriş merkezlerine kadar neredeyse adım atmadık yer bırakmayan İrfan Özkutlu fikir birliğinin önemine dem vuruyor.

Özkutlu son olarak, Çağlar Oto Cam Firması Sahipleri Hakkı Barbaros ve Barbaros Çağlar’ı, Mutlular Otomotiv Sahibi Veysel Mutlu’yu, Klas Akü Mustafa Tulga ve Erdem Tulga’yı, YDS İş Güvenliği Ayakkabıları Bölge Bayii Yetkilisi Süleyman Kaynak’ı, Madan Otomotiv Sahipleri Uğur Madan ve Tevfik Madan’ı, Çak Metalsan Sahipleri Alaaddin Çak ve Murat Çak’ı, İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin’i, Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner’i, Harita Mühendisleri Murat Dolunay ve Çetin Doğan’ı, Teknik El Hırdavat sahibi Özgür Çulcu ve Burak Çulcu’yu, Isparta BARO Başkanı Av. Ünsal Çankaya’yı, ITSO eski Başkanlarından Hasan Hüseyin Kaçıkoç’ı ve yüzlerce vatandaşı ziyaret etti. 

Çalışmalarında ilgi ve alaka ile karşılanan İrfan Özkutlu birlik ve beraberlik mesajları vermeye devam ediyor.  Ziyaret ettiği yada görüştüğü herkesin fikrine başvuran Özkutlu, bu şehrin sakinleri ve sahipleri olarak Isparta’yı daha da ileriye taşıyacaklarını ifade ediyor. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °