Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ak Parti İl Başkanı Zabun’dan Adaylık Açıklaması; O Gün Bugün Değil

Ak Parti İl Başkanı Zabun’dan Adaylık Açıklaması; O Gün Bugün Değil

ISPARTA 15.01.2023 11:57:00 0
Ak Parti İl Başkanı Zabun’dan Adaylık Açıklaması;  O Gün Bugün Değil

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Parti Genel Merkezinin kendisini arayıp aday adaylığı için istifa et demesi halinde istifa edebileceğini belirterek; “Mevcut görevine devam et derlerse de görevimize devam ederiz. Bizim farklı bir şekilde yaklaşma gibi bir tarzımız olamaz. Ama o gün bugün değil" dedi. 

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

ZABUN; “UZUN BİR ARADAN SONRA

SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLUYUM” 

Bugün saat 10.00’da Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen programa; İl Başkanı Zabun’un yanı sıra Ak Parti İl ve Merkez İlçe Yöneticileri ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun şunları söyledi; “Evet arkadaşlar rahatsızlığım nedeniyle uzun süredir sizlerle birlikte olamadık. Ama bugün burada 10 Ocak Çalışan Gâzeteciler Günü münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan mutluyum” dedi

“İL BAŞKANLIĞIMDA 

10. YILIMA GİRDİM” 

Partisinin çalışması vizyon ve misyonunu anlatan Başkan Zabun; “Bugün burada sizlere önemli bir konuyu da açıklamak istiyorum. Ben 14 Ocak 2013'te başladığım İl Başkanlığı görevimde dün gece 9 yılı geride bırakıp bugün 10. Yılına girmiş bulunmaktayım” dedi. 

BAŞKAN ZABUN GENEL 

MERKEZİN TALİMATINI BEKLİYOR

Başkan Zabun, birçok gazetecinin kendisine Milletvekili aday adaylığı için istifa edecek misiniz? Sorusuna da cevap verdi. Zabun, Ak Parti'nin disiplin ve kurumsal çizgisinin hiçbir zaman dışına çıkmadığını belirterek, partinin kurumsal çizgisini muhafaza etmekle yükümlü olduğunu ifade etti.

"O GÜN BUGÜN DEĞİL"

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun konuşmasının devamında; “Mevcut il başkanlığı konumum itibariyle, çıkıp ben aday adayım demek gibi bir lüksüm yok. Genel merkezimiz arar aday adaylığı için istifa et derse çıkar istifa ederim. Mevcut görevine devam et derlerse yine görevimize devam ederiz. Bizim farklı bir şekilde yaklaşma gibi bir tarzımız olamaz. O gün bugün değil" dedi. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °