Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ak Parti Belediye Başkan A. Adayı İrfan Özkutlu; Çalışmalarında Vites Yükseltti

Ak Parti Belediye Başkan A. Adayı İrfan Özkutlu; Çalışmalarında Vites Yükseltti

ISPARTA 14.12.2023 00:19:00 0
Ak Parti Belediye Başkan A. Adayı İrfan Özkutlu;  Çalışmalarında Vites Yükseltti

AK Parti Isparta Belediye Başkan A. adayı Ramazan İrfan Özkutlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız verdi.

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti’den Isparta Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan İrfan Özkutlu, kurum, kuruluş, esnaf ve temsilci ziyaretlerine devam ediyor. 

Sahayı bir an olsun boş bırakmayan Özkutlu, İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz’ı, BARO Başkanı Ünsal Çankaya’yı, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’u, Demokrat Gazetesi Sahibi Emre Altuğ’u, Manşet Gazetesi Sahibi Hakan Yaman’ı, son32 internet sitesi sahibi Levent Doğan’ı, Kanal 32 TV Haber Müdürü İsmail Altunbaş’ı, Labirent Programı Yapımcısı Muhammed Uslu ve Gazeteci Enver Taha Aydın’ı, Harita Mühendisleri Murat Dolunay ve Çetin Doğan'ı, Teknik El Hırdavat işletmesiyle hizmet veren Özgür Çulcu ve Burak Çulcu'ya ziyaretler gerçekleştirdi. 

HERKESE BİR GÖREV DÜŞÜYOR

Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle, esnaflarla ve basın mensuplarıyla görüş alışverişinde bulunan İrfan Özkutlu, Isparta’nın bir adım daha ileri gidebilmesi için herkese bir görev düştüğünü ifade etti. Ziyaretlerinde birlik ve beraberlik mesajları veren Özkutlu, ‘Hepimiz bu şehrin evlatlarıyız. Bu şehre hepimizin vefa borcu var. Vefa borcumuzu en iyi şekilde ödemek için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor’ dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °