Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

AK Parti'ye 15 Temmuz'un faturası ağır oldu

AK Parti Isparta İl Başkanlığı, kuruluşundan bu güne hiç görmediği bir telefon faturası ile karşılaştı. Sebebi; 15 Temmuz gecesi yaşananlar.

ISPARTA 5.09.2016 06:45:00 0
AK Parti
Adalet ve Kalkınma Partisi II Başkanlığı, 15 Tem-muz akşamı İstanbul ve Ankara'dan başlatılan terörist darbe girişiminin Isparta’da da püskürtülmesi için can siparane çalıştı. Darbe girişiminden haberdar olur olmaz tüm parti teşkilatlarının açık kalması emrini veren AK Parti İl Başkanı Av. Osman Zabun, cuntacılara destek vermek amacıyla 40. Piyade Alayı'ndan Eğirdir Dağ Komando Okulu'na oradan da Süleyman Demirel Havalimanı'na asker sevkiyatının önlenmesi için yoğun bir telefon trafiği yaşadı. Partisinin üçe başkanları ve belediye başkanları ve genel merkez ile sürekli irtibat içinde olan Zabun, hem 15 Temmuz gecesi hem de 21 gün süren Demokrasi Nöbeti sürecinde yönlendirmeyi cep-mesaj aracılığıyla gerçekleştirdi.
AK Parti Isparta İl Başkanlığımda 15 Temmuz ve sonrasındaki süreçte yaşanan bu olağanüstü durumun faturası ortaya çıktı. AK Parti İl Başkanlığı, terörist darbe girişimi ve sonrasındaki demokrasi nöbetleri sürecinde sistemine kayıtlı kişilere toplam 1 milyon 900 bin adet cep-mesaj gönderdi. Bu iş ve işlemlerden kaynaklanan telefon faturası ise partinin kuruluşundan bu güne görülmemiş miktarda oldu. AK Parti II Başkanlığı'na 15 Temmuz ve sonrasındaki günler için gelen telefon faturasının 17 bin TL olduğu açıklandı. 17 bin TL'lik telefon faturasının çekilen 1 milyon 900 bin mesajdan kaynaklandığı bildirildi.

kaynak: Akdeniz Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °