Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ak Parti Teşkilatı Bu Düğünde Buluştu; Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman Oğlu İbrahim’i Evlendirdi

Ak Parti Teşkilatı Bu Düğünde Buluştu; Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman Oğlu İbrahim’i Evlendirdi

GÜNDEM 23.08.2021 16:28:00 0
Ak Parti Teşkilatı Bu Düğünde Buluştu; 
Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman
Oğlu İbrahim’i Evlendirdi
Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, oğlu İbrahim’i Aksu Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem nikah ve düğün töreniyle evlendirdi.
 
MUTLULUKLAR…
Gerçekleştirilen Muhteşem Düğün Töreni ile; Tuğba Bilgin ile İbrahim Kahraman ile hayatını birleştirdi. Bu doğrultuda; İlknur – Yaşar BİLGİN çiftinin değerli Kızları Tuğba ile Zübeyde – Veli KAHRAMAN çiftinin değerli oğulları İbrahim dün evlenerek dünya evine girdiler.
NİKAH TÖRENİNE VE
DÜĞÜNE BÜYÜK KATILIM
Önceki akşam saat 20.00’de Deregümü Köyünde gerçekleştirilen Kına Gecesi ile başlayan düğün dün saat 13.30’da Gelin Alma Merasimi ve ardından yemek ikramı ile devam etti. Gelin Alma merasiminde ise ilginç bmir durum yaşandı. Damadın arkadaşları sahip oldukları At Çiftliğinden getirdikleri Atı Damat İbrahim Kahraman'a verdi. Damat Kahraman, gelini At üzerinde karşıladı. Akşam ise saat 19.00’da Aksu Düğün Salonunda yapılan çiftin Nikah Töreni ve Düğün Merasimine; Ak Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yasir Pirimoğlı başta olmak üzere bazı daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
DAVETLİLERİ
KARŞILADILAR
Düğün ve Nikah Törenine ev sahipliği yapan Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve Eşi Zübeyde Kahraman, Dünürleri Bilgin ailesi ile birlikte Aksu Düğün Salonu Girişinde tüm davetlileri bizzat karşıladılar.
NİKAHI BAŞKAN KAHRAMAN KIYDI,
ŞAHİTLİĞİNİ MİLLETVEKİLLERİ
ÖZEL VE GÖKGÖZ YAPTI
Daha sonra nikah törenine geçildi ve Gelin Tuğba BİLGİN ile Damat İbrahim KAHRAMAN’ın nikahını Belediye Başkanı Veli Kahraman bizzat kendisi kıydı. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz de nikah şahitliklerini yaptılar.
MİLLETVEKİLLERİ ÖZEL VE
GÖZGÖZ’DEN TEBRİK
Nikah törenine katılan Ak Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, gerek Tuğba Bilgin’in anne ve babası İlknur – Yaşar Bilgin çiftini, gerekse Damat İbrahim Kahraman’ın anne ve babası Zübeyde – Veli Kahraman ile Gelin ve Damadı ayrı ayrı kutlayarak tebrik ettiler.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak ben de yıllardır tanıdığım dostum ve arkadaşım olan Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman olmak üzere Dünürleri Bilgin ailesini kutlar, İbrahim ve Tuğba çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °