Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ak Parti Milletvekili Recep Özel'den Müjde; Isparta’ya 5 Anaokulu Yapılacak

Ak Parti Milletvekili Recep Özel'den Müjde; Isparta’ya 5 Anaokulu Yapılacak

ISPARTA 23.10.2021 06:57:00 0
Ak Parti Milletvekili Recep Özel
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı “okul öncesi eğitim seferberliği” kapsamında ülke genelinde yeni anaokullarının kazandırılması hedefleniyor. Bu kapsamda Isparta’ya 5 anaokulu yapılacak. Açıklama AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel’den geldi.
 
Bakanlığın başlattığı ‘okul öncesi eğitim seferberliğinden Isparta’nın da yararlanacağını açıklayan Milletvekili Özel, Isparta’ya 5 adet anaokulu yapılacağını söyledi. Anaokullarından 3’nünün Isparta Merkezde inşa edileceğini ifade eden AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Özel, anaokullarından birinin Sütçüler’e, diğerinin ise Yalvaç’a yapılacağını müjdeledi.
 
“Önceliklerimizden bir tanesi okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması” diyen Milletvekili Özel, “Isparta ölçeği düşünüldüğünde bu atılan adımın okul öncesi eğitime erişimin artırılması açısından ne kadar önemli bir katkı sağlayacağı açıktır” ifadelerini kullandı.
 
Milletvekili Özel, anaokullarının Isparta’ya kazandırılmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e teşekkür etti.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °