Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ak Parti Milletvekili Recep Özel’den; Isparta Memur – Sen'e Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Recep Özel’den; Isparta Memur – Sen'e Ziyaret

ISPARTA 2.01.2022 08:27:00 0
Ak Parti Milletvekili Recep Özel’den; 
Isparta 
Memur – Sen
Ak Parti Isparta Milletvekili ve YSK Ak Parti Temsilcisi Recep Özel, Isparta Memur – Sen İl Temsilciliğini ziyaret ederek, İl Temsilcisi Erdal Demiralay’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Geçtiğimiz hafta sona eren bütçe görüşmelerinin ardından 10 gün ara verilen TBMM çalışmalarında verilen arayı memleketinde çeşitli ziyaretler yaparak değerlendiren Ak Parti Isparta Milletvekili ve YSK Ak Parti Temsilcisi Recep Özel, Isparta Memur – Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.
MİLLETVEKİLİ ÖZEL SENDİKA
BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ
Dün saat 15.00’te Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanında bulunan Isparta Memur – Sen İl Temsilciliğine gelen Milletvekili Özel, burada Memur – Sen İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay ve Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları tarafından karşılanan Milletvekili Özel, Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay ve Sendika Şube Başkanları ile görüştü ve bir süre sohbet etti. Söz konusu ziyaret ve görüşme üç saat sürdü.
“BU ZOR SÜREÇTEN
HEP BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ”
Ülkemizin içinde bulunduğu durumu değerlendiren Özel, ülkemizin dolara dış güçler tarafından yapılan müdahale nedeniyle ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade ederek, bu sıkıntılı süreçten ülkemizin kurtulması ve istikrarın yeniden sağlanması için Ak Partinin yeniden tek başına iktidar olması gerektiğini ifade etti. Asgari ücrette olduğu gibi memur maaşlarında da memurları mutlu edecek, memnun edecek bir zam oranının belirleneceğini ve en kısa zamanda açıklanacağını vurgulayan Milletvekili Özel, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da memura en yüksek zammı yine Ak Parti’nin vereceğini söyledi.
DEMİRALAY; “ZİYARETİNDEN DOLAYI SAYIN MİLLETVEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Ziyarette ayrıca Isparta adına yapılan ve yapılması düşünülen projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay, Milletvekili Recep Özel’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Sayın Vekilimize öncelikle teşekkür ediyorum. Zira, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Her zaman yanımızda ve desteklerini esirgemiyor. Sendikal talep ve isteklerimizi dinleyin sorunun giderilmesi için elinden gelen gayreti gösteriyor. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °