Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç; Ispartaspor Bu Memleketin Takımıdır

Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç; Ispartaspor Bu Memleketin Takımıdır

ISPARTA 28.02.2022 11:43:00 0
Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç; 
Ispartaspor Bu Memleketin Takımıdır
Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartaspor’un sadece yöneticilerin değil tüm Isparta halkının takımı olduğunu belirterek; “Ispartaspor’a hep birlikte sahip çıkalım ve takımı 1. Lige çıkaralım” dedi.
 
Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Davraz Kayak Merkezinde dün bir basın toplantısı düzenledi. Saat 11.00’de başlayan toplantıya; İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ile çok sayıda basın mensubu katıldı.
BİLGİÇ; “ISPARTA HALKI MAÇLARA DAHA FAZLA
İLGİ GÖSTERMELİ TRİBÜNLERİ DOLDURMALI”
Toplantıda bir konuşma yapan TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’yı TFF 2. Ligde temsil eden Ispartaspor ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Birinci Lig yolunda mücadele veren Ispartaspor’a tüm şehrin sahip çıkması gerektiğini belirterek şunları söyledi; “Ispartaspor ligde iyi bir yerde olmasına rağmen tribünlerin gerektiği gibi dolmadığını, doldurulamadığını görüyorum. Isparta halkının maçlara daha çok katılım sağlaması gerektiğini düşünüyorum. Bu sağlanırsa şehrin yakaladığı bu ivmenin daha fazla destekle çok daha iyi noktalara gelinebilecektir. Takımımızı 2'nci lige çıkararak bunu başardık. Ispartaspor, tüm Isparta'nın takımıdır herkesin desteklemesi gerekir.
“ŞEHİRDEN TAKIMA DESTEK YOK”
Takımı Atakan beyle birlikte götürüyoruz. Bende kendisine ciddi katkılarda bulunuyorum. Ama maalesef şehirden takıma maddi ve manevi açıdan bir destek yok. Ispartaspor bir değerdir, buna hepimizin sahip çıkması gerekir” dedi.
“MADDİ OLARAK DESTEKLEYEMİYORSANIZ, TRİBÜNLERİ DOLDURARAK MANEVİ DESTEKTE BULUNABİLİRSİNİZ”
Bilgiç konuşmasının devamında, Ispartaspor’a işadamlarından zaman zaman önemli destekler sağladıklarını belirterek, “Biz Isparta halkından sadece maddi değil manevi destek te bekliyoruz. Takım şuanda birinci lig yolunda emin adımlarla ilerliyor ama şehre bakıyoruz hiç heyecan yok, destek yok, bu bizleri üzüyor” dedi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °