Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

AGD Yaz Etkinlikleri; Dolu Dolu Devam Ediyor

AGD Yaz Etkinlikleri; Dolu Dolu Devam Ediyor

ISPARTA 10.07.2021 15:43:00 0
AGD Yaz Etkinlikleri; 
Dolu Dolu
Devam 
Ediyor
Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi’nin, yaz döneminde öğrencilerin keyifli ve dopdolu bir süreç geçirmeleri için başlattığı ‘Yaz Etkinlikleri’ tüm hızıyla devam ediyor.
 
Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi’nin “Yaz bizimle bir başka!” sloganıyla geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğu ortaokul öğrencilerine yönelik Yaz Etkinlikleri 5 Temmuz tarihi itibariyle başladı.
GENÇLER HEM ÖĞRENİYOR
HEM EĞLENİYOR
5 Temmuz – 13 Ağustos 2021 tarihleri arasında 6 hafta boyunca Isparta’nın çeşitli sosyal, kültürel, tarihi ve turistik mekanlarının da içinde bulunduğu yerlerde gerçekleştirilen yaz etkinlikleri ile gençler eğlenirken öğrenerek verimli bir yaz geçiriyorlar. Isparta’nın hemen hemen her ilçesinden ortaokul öğrencilerinin yoğun bir ilgi gösterdiği yaz etkinlikleri hijyen kurallarına uygun olarak yüz yüze gerçekleştiriliyor, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra öğrenciler birçok sürpriz etkinliklere de katılıyorlar.
AKÇİL; “AGD’NİN YAZ ETKİNLİKLERİ İLE
TATİL DÖNEMİ VERİMLİ HALE GELİYOR”
Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Tahir Akçil, geçtiğimiz gün başlayan ve şuanda dolu dolu olarak devam eden Yaz Etkinlikleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yaz Etkinlikleri, Kur’an-ı Kerim, ilmihal, Akaid, Adab-ı Muaşeret, Peygamberimi Tanıyorum, Örnek Şahsiyetler, Çevre Bilinci, İlk Yardım, Akıl ve Zekâ Oyunları, Robotik Kodlama, Sosyal Medya Ahlâkı gibi derslerin yanı sıra sosyal, kültürel ve teknolojik faaliyetlerin de içerisinde olduğu, öğrencilerin eğlenirken öğrendiği ve tatil dönemini verimli geçirdiği bir etkinlik dönemidir. Şuanda yani geçtiğimiz Pazartesi gününden bu yana öğrencilerimiz bunu yaşamaya başlamış durumdalar.
'YÜZLERCE GENCE ULAŞTIK'
İl bazında yüzlerce öğrencinin Yaz Etkinliklerine yoğun ilgi duyduğunu belirten Şube Bakanı Akçil; “Isparta her ne kadar küçük bir şehir gibi görünse de tüm ilçelerimizden binlerce gencimize ev sahipliği yapıyor. Biz de AGD olarak, senelerdir yaptığımız Yaz Etkinlikleri neticesinde Isparta’nın birçok ilçesinden yüzlerce gencimize ulaştık. Gençlerimizi bu sene de yaz mevsimini manevi değerlerine sahip çıkarak dolu dolu geçiriyorlar” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: doludevamediyor etkinlikleridolu
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °