Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

AGD – MGV Mezunları Isparta’da Buluştu

AGD – MGV Mezunları Isparta’da Buluştu

ISPARTA 3.09.2021 16:02:00 0
AGD – MGV 
Mezunları 
Isparta’da
Buluştu
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Isparta Şubesi mezuniyet programı gerçekleştirdi. Yurt içi ve yurt dışından buluşmaya katılım gösteren mezunlar, birbirleri ile hasret giderdi.
 
AGD Isparta Şubesi gelenekselleşen mezunlar buluşmasını gerçekleştirdi. Yoğun program çok sayıda mezunun katılım göstermesiyle heyecan dolu anlar yaşattı. Türkiye’nin heryerinden gelen şimdi hakim savcı doktor öğretmen uzay bilimcisi iş insanı olan üniversiteyi Isparta’mızda okuyan mezunlarımız Çayboyu’ndaki kahvaltı ile başlayıp Eğirdir gezisi ve tekne turunun ardından Gökçay Mesireliğinde Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve akabinde konuşmalarla devam eden programda Şube Başkanlığı devir teslimi de yapıldı.
BU TEŞKİLATLARDA BULUNMAK
HAYATA FARKLI BAKMAMIZI SAĞLAR!
Mezun buluşmasında yaptığı açılış konuşmasında AGD teşkilatlarında görev almanın bir şükür vesilesi olduğuna dikkat çeken AGD Isparta Şube Başkanı Mustafa BAŞGÜL, “Bu teşkilatların değişik kademelerinde görev almış olmak, Milli Görüş Hareketi ile tanışmış olmak bizlere manevi bir kazançtır.İçinde bulunduğumuz şu dünyada ezilen, zulmedilen ve karanlığa sevk edilen insanlık için bir umut ışığı olan bu hareket içerisinde bulunmak bu dünyada bir şereftir, Rahmetli Erbakan hocamızın tabiriyle 'bizim davamız İlahi Kelimetullah davasıdır bizim davamıza kimse şeref katmaz ançak biz bu dava ile şerefleniriz yani insanı değerli kılan Tevhid inancı ve hak davadır'” ifadelerini kullandı.
BAŞGÜL, ek olarak şunları kaydetti: “Teşkilatlarımızda çeşitli görevlerde bulunmuş tüm kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Bugün burada mezunlarımızla beraberiz. Fakat Dünyadaki imtihanımız devam ediyor ve bizlere çok büyük sorumluluklar düşüyor. Bugün büyük bir gençlik kitlesi ile karşı karşıyayız. Dünyadaki 140 ülkenin nüfusundan daha büyük bir gençlik kitlemiz var. Bizim böyle bir mesuliyetimiz var” diyerek gençlerin önemine ve bilinçli yetişmesine birkez daha vurgu yaptı.
HEPİMİZ GELİP GEÇİCİYİZ!
Başgül: Uzun yıllar Isparta Şube Başkanlığı görevini layıkı ile sürdüren Ahmet AKÇİL Başkanımıza teşekkür ederim…
Milli Görüş camiasında rabbim bu görevi bize nasip etti dün Ahmet Hocam bugün biz yarın bir başkası “hepimiz gelip geçiciyiz” önemli olan görevimizi icra ederken Rabbimin rızasından çıkmamak ,  bir fazla gencimize ulaşmaya çalışmak Ahmet Başkanımızın da bunu yıllarca başarılı bir şekilde yaptığını düşünüyorum.
Biliyorum ki hepiniz bu teşkilatla hocamla çalışmalar yaptınız…Allah başkanımızdan razı olsun.Bundan sonraki süreçte Anadolu Gençlik Derneğimizin Isparta Şube başkanı olarak Isparta Merkez ve İlçelerinde gençler adına derdi olanları derneğimize bekliyoruz. Herkes gençlerden şikayet ediyor fakat onlar için bir çalışma yapmıyor gelin birlikte şikayet etmeden gençliğimize sahip çıkalım diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: mgvmezunlarııspartadabuluştu
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °