Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

AGD’den Mülteciler Günü Dolayısıyla Önemli Açıklama; Dünya Mülteciler Günü Kutlu Olmasın!...

AGD’den Mülteciler Günü Dolayısıyla Önemli Açıklama; Dünya Mülteciler Günü Kutlu Olmasın!...

ISPARTA 21.06.2020 14:38:00 0
AGD’den Mülteciler Günü Dolayısıyla Önemli Açıklama; 
Dünya 
Mülteciler Günü
Kutlu Olmasın!...
Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi Başkanı Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı.
 
Açıklamada şu ifadelere yer verildi; Küresel Emperyalizm ve işbirlikçileri, önce mazlumları ülkelerinden edip mülteci konumuna getiriyor, topraksız bırakıyor ve terörize ediyor. Zalimliklerinin sonucu mazlumlarda teselli bulsun diye gün icat ediyor.
Bugün #DünyaMültecilerGünü, 2001 yılında kutlanmaya başlayan günün önde gelen ismi bir dönem söylemleriyle gündem gelen “Ortadoğu'da Türkiye de dahil 22 ülkenin sınırları değişecek”diyen ve “iyi niyet elçisi” olarak tanımlanan ABD eski Dış İşleri Bakanı Condoleezza Rice’dır.
 
Küresel sistem hangi günü ve zalim düzeni icad ederse etsin, yaptıkları kendilerince günah çıkarma gibi gözükse de, zalimliklerinin kurumsallaşmasıdır. Bizler inanıyoruz ki Fas’tan Endonezya’ya İslam Birliği, Adil Düzen kurulacak ve artık bu günlere ihtiyaçta kalmayacak.
 
Bizler çeşitli ülkelerden, ülkemize sığınmış kardeşlerimizi muhacir görüp onlara ensar olmak için imkanımız ölçüsünde yanlarında olmalıyız. Gördüğümüz hata ve eksikleri; şefkatle ve nasihatle düzeltmeliyiz. Fitneye dönüşmemesi için gayret etmeliyiz.”
 
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °