Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Afyon İHH’dan Isparta İHH’ya Ziyaret

Afyon İHH’dan Isparta İHH’ya Ziyaret

ISPARTA 27.08.2019 13:18:00 0
Afyon İHH’dan 
Isparta İHH’ya 
Ziyaret
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Ertürk, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.
 
Geçtiğimiz gün saat 16.00’da İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi 1602 Sokak No.4 merkezinde gerçekleştirilen ziyarete Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
AKÇİL; “İL BAZINDA, ÜLKE BAZINDA
VE DÜNYA BAZINDA YARDIM YAPIYORUZ”
Ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, komşu il mevkidaşının kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Öncelikle Isparta’ya kadar gelip bizi ziyaret etmesinden dolayı Ahmet Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi, İnsani Yardım Vafkı yani İHH, ilimizde Isparta, Türkiye ve uluslararası alanda yardım çalışmaları yapmaktadır. Aynı Isparta’da bizim yaptığımız gibi, Afyonkarahisar İl Temsilcimiz sayın Ahmet Ertürk kardeşimiz de kendi ilinde aynı şekilde yardımlarına devam etmektedir. Ben ve yönetim kurulumuz olarak bu çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyor ve tekrar Isparta’ya hoşgeldiniz diyorum” dedi.
ERTÜRK; “ISPARTA TEMSİLCİLİĞİMİZE
TEŞEKKÜR EDERİM”
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Ertürk de ziyarette yaptığı konuşmasında, Isparta’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Bilindiği gibi Isparta ile Afyonkarahisar iki komşu il. Osman Akçil Hocamızla uzun süredir tanışıyoruz ve birlikteyiz. Ben, Isparta’ya oğlumun üniversite tahsili münasebetiyle geldim. Gelmişken İHH Isparta Temsilciliğini de bir ziyaret edeyim dedim ve bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Onun için İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi arkadaşım Osman Akçil Hocama ve yönetimine çok teşekkür ediyorum.
İHH, MAZLUMLARA
UZANAN YARDIM ELİDİR”
Bilindiği gibi, gerek ilimizde ve ülkemizde gerekse dünyada yardıma muhtaç insanlarımız var, yetimlerimiz var. Suriye, Filistin, Mynmar, gibi uluslararası alanda dikkat çeken savaşlar, doğal afetler ve kriz durumlarına müdahale eden, başlattığı kampanyalar ile büyük başarılara imza atan İHH, her zaman ihtiyaç sahiplerine uzanan yardım elinin adı olmuştur. Gerek şehrimizde, gerek ülkemizde ve gerekse dünyanın dört bir yanında yaptığı çalışmalar ile İHH her zaman mazlumların yanında olmuştur. Gönüllülük esası ile çalışan temsilciler aracılığıyla, yiyecek, giyecek, barınma ve sağlık gibi önemli ihtiyaçların karşılanması noktasında İHH ülkemizi çok güzel temsil etmiştir ve etmeye devam edecektir. Bu ziyaret vesilesi ile beni son derece sıcak bir şekilde karşılayan İHH Isparta Temsilciliğimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
 


Anahtar Kelimeler: ihhyaziyaret ihhdanısparta afyon
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °