Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

AEDAŞ'tan Whatsapp grubu

Akıllı telefon sistemleri üzerinden whatsapp iletişim sistemini kullanan AKEDAŞ, 'muhtarlar grubu oluşturdu' Elektrik arızaları ve diğer problemler anında mesajla iletiliyor, sonucu da anında bildiriliyor.

ISPARTA 28.09.2016 11:34:00 0
AEDAŞ
CLK AKEDAŞ Isparta, teknolojinin nimetlerinden faydalanarak hizmette sınırları aştı. Dilekçe, telefon ve benzeri ulaşım yollarını bir kenara bırakan AKEDAŞ, akıllı telefon sistemi üzerinden sorun ve talepleri anında kabul ediyor. Sonucu da anında aynı sistem üzerinden bildiriliyor. AKEDAŞ'ın herkesi memnun eden uygulaması öyle milyarlarca para vererek oluşturulan bir yazılım programı değil. Akıllı telefon kullananların yaygın olarak kullandığı whatsapp mesaj sistemi, AKEDAŞ'ın 44 mahallenin sorununu anında bilme ve çözüme kavuşturmada önemli rol oynuyor.

Akıllı telefon sisteminde kullanılan whatsapp programından 'muhtarlar grubu' oluşturan AKEDAŞ, 44 mahalle muhtarı ile iletişimi kolaylaştırdı. Mahalle muhtarları AKEDAŞ'ı ilgilendiren sorunları anında gruptan yazabiliyor. Cevabı da AKEDAŞ görevlileri tarafından çözüm sağlandıktan sonra anında bildiriliyor.

İşte örnek bir mesajlaşma: Gülcü Mahallesi Muhtarı: 125.Cadde üzeri 25 nolu evin önündeki direk lambası yanmıyor. İlgilenmenizi... Teşekkür ederim. (22.49)

Isparta santral: Gülcü Mahallesi 125 Caadde üzerindeki armatur arızası giderildi. (07.20) Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Akyıldız, 44 mahalle muhtarının katılımıyla oluşturulan grubun sorunaların çözümünde çok önemli olduğunu söyeldi.

AKEDAŞ'a yönelik taleplerde artık kuruma gitmenin ya da telefon açmaya gerek olmadığını belirten Akyıldız, "mahallemizde elektrikle ilgili bir sorun olduğunda hemen bu gruptan yazıyoruz.

Arkadaşlarımız da anında müdahale edip, bize sonucunu bildiriyor. Bu bizim için büyük bir hizmet. AKEDAŞ yetkililerine ve görevlilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi. Sermet Mahallesi Muhtarı Bekir Küçüktütüncü de AKEDAŞ'ın kurduğu sistemin tüm kurumlara örnek olması gerektiğini söyledi. Artık elektrikle ilgili bir sorun yaşamadıklarını ve vatandaşlardan şikayet duymadıklarını belirten Küçüktütüncü,"Isparta Belediyesi de böyle bir muhtarlar grubu oluşturabilir.

Burada yazışarak çözümler sağlanabilir. Hatta tüm kurumlar bunu örnek alabilir. AKEDAŞ'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °