Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

ADD Isparta Şubesi'nin Genel Kurulu Yapıldı; Mevlüt Özil’e Güvenoyu

ADD Isparta Şubesi'nin Genel Kurulu Yapıldı; Mevlüt Özil’e Güvenoyu

ISPARTA 9.04.2022 20:09:00 0
ADD Isparta Şubesi
HABER: Yunus ÖZLER
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi'nin olağan genel kurul toplantısı bugün gerçekleştirildi. Genel kurulda Mevlüt Özil tek liste ile girdiği seçimlerde oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

Bugün saat 13.30’da Dernek binasında yapılan genel kurul toplantısına CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ve Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanı Mehmet Ateş, SDÜ Eski Rektörü ve geçtiğimiz dönem CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, Yeni Kuşak Enstitüler Derneği Başkanı Ali Yılmaz İstanbul ve dernek üyeleri katıldı. Kongrede ilk olarak divan heyeti belirlendi. Verilen bir önerge ile divan başkanlığına Osman Mümtaz Çapçı, Başkan Yardımcılığına Bengisu Üründü, katip üyeliklere ise Şevval Çaşka ve Büşra Şahin getirildi.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle devam eden toplantıda; ilk olarak protokol konuşmaları yapıldı ve bu doğrultuda kürsüye gelen CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, yaklaşık 2 yılı aşkın zamandır yaşanan Koronavirüs pandemisi yüzünden kongrelerimizi yapamıyorduk ve bir araya gelemiyorduk. Artık o günler geride kaldı ve Atatürkçü Düşünce Derneğimizin kongresinde sizlerle birlikteyiz. Atatürkçü düşüncede iki önemli etken vardır. Bunlardan birincisi Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. İkincisi ise laiklik ilkesidir. Bu etkenlerden yola çıkarak hareket edersek gerçek Atatürkçü düşünceyi anlamış oluruz” dedi.
Kongrede daha sonra sırasıyla; Yeni Kuşak Enstitüler Derneği Başkanı Ali Yılmaz İstanbul, Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanı Mehmet Ateş, SDÜ Eski Rektörü ve geçtiğimiz dönem CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı birer konuşma yaptılar.

BAŞKAN ÖZİL; “BİZE GÜVENDİĞİNİZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Yapılan protokol konuşmalarının ardından; yönetim kurulu çalışma raporu, Denetim kurulu raporu ve gelir gider durumunun okunmasının ardından, yönetim, denetim kurulları ve gelir gider durumları oy birliği ile ibra edildi. Tahmini bütçenin de kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi ve yapılan seçimler neticesinde Mevlüt Özil Başkanlığındaki liste tekrar seçilerek güven tazeledi. Seçimlerin ardından söz alan Şube Başkanı Mevlüt Özil kısa bir teşekkür konuşması yaparak; “Değerli arkadaşlar, tekrar beni ve ekibimi seçerek bize duyduğunuz güveni ortaya koydunuz. Sizlere layık olmaya devam edeceğiz. Güveniniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.
İŞTE ADD ISPARTA
ŞUBESİNİN YENİ YÖNETİMİ
Yönetim Kurulu: Mevlüt Özil, Şakir Çetin, Şenay Günay, Ayşe Yıldırım, Hatice Çulal, Hale Kara, Feray Selek, H. Burak Bölükbaşı, Büşra Şahin, Nuray Kılıç, İbrahim Türker, Emine Özkök, Mustafa Yılmaz, Alattin Baladızlı.
Denetim Kurulu: Halis Bingöl, Osman Mümtaz Çapçı, Cem Uğurlu, Vedat Halıcıoğlu, Mustafa Özen, Ahmet Poyraz.
Disiplin Kurulu: İsmail Uluçay, Kazım Çoban, Mehmet Şahin, Güldalı Yıldız, Fehmi Çöte, Kübra Kütük.
Genel Merkez Delegeleri: H. Burak Bölükbaşı, Şakir Çetin.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °