Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ADD Isparta Şubesi; Kongreye Gidiyor

ADD Isparta Şubesi; Kongreye Gidiyor

ISPARTA 8.04.2022 15:58:00 0
ADD Isparta Şubesi; 
Kongreye 
Gidiyor
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi kongreye gidiyor. Kongrede Mevcut Başkan Mevlüt Özil’in tekrar aday olarak tek adaylı seçimlere gitmesi bekleniyor.
 
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi kongreye gidiyor. Son 3 yıldır Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevini başarıyla yürüten mevcut Başkan Mevlüt Özil, bu kongrede de aday olacağını açıkladı.
ÖZİL; “TEKRAR ADAYIM”
Kongre yarın 13:30’da Dernek merkezinde gerçekleşecek. Başkan Mevlüt Özil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Son 3 yıldır Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlık görevini yürütüyorum. 9 Nisan 2022 Cumartesi günü yani yarın Dernek lokalimizde kongremiz olacak. Şu an başka bir adayın olduğu derneğimize bildirilmedi. Tabi ki üyelerimizden bu görevi yapabilecek birinin aday olmasını isteriz.
“BİRÇOK PROJEYE
İMZA ATTIK”
4. Olağan Kongremize yoğun katılım olmasını bekliyoruz. Tüm üyelerimizi kongreye bekliyoruz. Adaylığım sürece birçok etkinliğe ve projeye imza attık. İnşallah yeni dönemde de etkinlikler devam edecek. Kongremizde hep birlikte olalım” dedi.

Anahtar Kelimeler: şubesikongreyegidiyor ısparta
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °