Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

ADD’den Balkon Şenliği

ADD’den Balkon Şenliği

ISPARTA 23.04.2020 09:28:00 0
ADD’den 
Balkon Şenliği
Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüs (covid-19) salgına karşı “evdekal” sloganı eşliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyor. 
 
Yeni tip koronavirüs (covid-19) tedbirleri kapsamında 31 büyükşehir ile Zonguldak ilinde 4 gün süreyle uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı balkonlarında kutlamaya hazırlanan ADD üyeleri, Genel Merkez tarafından yapılan çağrı ile birlikte tüm yurtta bugün saat 14.00’da balkonlarda buluşacak.
BAŞKAN ÖZİL; “23 NİSAN’I BALKONLARDA
COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ”
ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık’ın çağrısıyla evinin balkonuna ses sistemi kurduğunu söyleyen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil, saatler 14.00’ı gösterdiğinde İstiklal Marşı ile açılışını yapacağı bayram kutlamasında mahalleliye müzik ziyafeti vereceğini belirtti. Özellikle evlerinden dışarıya çıkamayan çocuklar için çocuk şarkıları çalacağını belirten Başkan Özil; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını 100. Yılı kutlamaları ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı maalesef ki koronavirüs salgınının gölgesinde kutluyoruz. Bu salgın binlerce yurttaşımızı aramızdan aldı ve milletçe hala tehdit altındayız.  Elbette önceliğimiz bu kötü günlerden bir an önce kurtulabilmek ve devletimizin aldığı tedbirleri sıkı sıkıya uygulayarak, sağlığımızı koruyabilmek. Bunun için de umudumuzu hiçbir zaman kaybetmememiz gerekiyor.
SAATLER 14.00’I GÖSTERDİĞİNDE…
Milletçe direncimizi ayakta tutabilmek, bir nebze de olsa yüzleri gülümsetebilmek için büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız. Yarın saat 14.00’da en güzel kıyafetlerimizi giyerek, ellerimizde Türk bayrakları ile balkonlarda olacağız. Bu şenliğe tüm halkımızı davet etmek istiyorum. Yine bugün akşam saat 21.00’da yapılacak olan balkon kutlamalarına üyelerimizin katılıp katılmamak kendi takdirlerindedir” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: şenliği adddenbalkon
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °