Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Abdurrahman AKÇİL’e Teşekkür Plaketi

Abdurrahman AKÇİL’e Teşekkür Plaketi

ISPARTA 26.12.2023 19:05:00 0
Abdurrahman  AKÇİL’e  Teşekkür  Plaketi

Eğitime Destek Platformu Aralık ayı İl Koordinasyon toplantısı Vali Aydın Baruş’un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Isparta eğitimde okulların durumları ve daha verimli çalışma metodları masaya yatırıldı.

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin Isparta Temsilciliği merkezinde gerçekleştirilen toplantıda ayrıca görev değişimi de yaşandı. Toplantıda Eğitime Destek Platformu’nun uzun süredir Isparta İl Temsilciliği görevini başarıyla yürüten Abdurrahman Akçil, Genel Merkez tarafından İl Temsilciliği görevi tevdi edilen Mustafa Başar’a görevini devretti. 

ABDURRAHMAN AKÇİL’E 

TEŞEKKÜR PLAKETİ 

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, toplantıya Başkanlık eden Vali Aydın Baruş tarafından Abdurrahman Akçil’e bugüne kadar Eğitime Destek Platformu’na yaptığı katkıları münasebetiyle Teşekkür Plaketi takdim edildi. 

AKÇİL; “AMACIM, ISPARTA’DA 

EĞİTİME KATKI SUNMAKTI” 

Duygusal anların yaşandığı toplantıda konuşan Destek Platformu’nun uzun süredir Isparta İl Temsilciliği görevini başarıyla yürüten Abdurrahman Akçil; “Bizim buradaki amacımız, ilimiz eğitimini bulunduğu noktadan daha ileriye götürmek için elimizden gelen katkıyı sunmaktı. Bu da görev sürem içinde başardığımıza inanıyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyor ve yeni İl Temsilcimiz Mustafa Beye de hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °