Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Abdullah Müdüre Doğum Günü Sürprizi…

Abdullah Müdüre Doğum Günü Sürprizi…

ISPARTA 21.11.2019 12:00:00 0
Abdullah Müdüre 
Doğum Günü
Sürprizi…
Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun’a kurum personeli sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.
 
Yaklaşık 5 yıldır Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah görevinde bulunan Abdullah Uygun’a merkezin personeli sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Müdür Yardımcısı Uygun, bu sürpriz karşısında hem şaşkınlığını hem mutluluğunu gizleyemedi.
PERSONELİNDEN UYGUN’A SÜPRİZ
DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Bugün itibariyle 45 yaşının tamamlayarak 46 yaşına giren Müdür Yardımcısı Uygun’u Ramada Hotels’de düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü ve birlik – beraberlik kahvaltısı sonrası sahneye çağıran mesai arkadaşları, hazırladıkları yaş pastayı salona getirerek ve alkışlayarak sürpriz yaptı. Uygun, daha sonra mesai arkadaşlarının yaptırdığı pastanın üzerindeki mumları üfleyerek söndürdü ve pastayı da alkışlar arasında kesti.
UYGUN; “BU BENİM İÇİN BÜYÜK BİR
SÜRPRİZ OLDU, İYİKİ VARSINIZ…”
Kendisine yapılan sürpriz doğum günü etkinliğinden dolayı büyük bir şaşkınlık ve mutluluk yaşayan Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun; “Doğum günüm nedeniyle arayan mesaj gönderen dost, arkadaş ve yakınlarıma çok teşekkür ediyorum.
Yaptıkları sürpriz için çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız sağolun var olun” ifadelerini kullandı.





Anahtar Kelimeler: g?n?s?rprizi m?d?redoğum abdullah
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °