Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yola Çıkarken Basın Açıklaması Yapacaklar; Isparta İHH İncirlik’e Gidiyor!

Yola Çıkarken Basın Açıklaması Yapacaklar; Isparta İHH İncirlik’e Gidiyor!

ISPARTA 3.11.2023 11:47:00 0
 Yola Çıkarken Basın Açıklaması Yapacaklar; Isparta İHH  İncirlik’e  Gidiyor!

İsrail’in Filistin’de yaşattığı zülme karşı harekete geçen İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkezi, ülke genelindeki tüm şube ve temsilciliklerin katılımı ile İncirlik Üssüne doğru yola çıkacak. İHH Isparta Temsilciliği de söz konusu etkinliğe katılmak için yarın yola çıkacak.  

İsrail’in Gazze’deki saldırılarına tepki olarak İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkezi, tüm araçlarıyla ABD’nin Adana’da bulunan İncirlik Üssü’ne gideceğini açıkladı. 

TÜM TÜRKİYE 

ADANA – İNCİRLİK’E AKACAK 

Bu doğrultuda; İHH’nın 81 ildeki şube ve temsilcilikleri de Genel Merkezin yaptığı güzergah programı çerçevesinde belirlenen illerde toplanarak Adana İncirlik Üssüne doğru yola çıkacak.  

ISPARTA İHH YARIN YOLA ÇIKIYOR

Genel Merkezin programı çerçevesinde yarın saat 15.00’te yola çıkarak Genel Merkez ve diğer illerden gelen konvoya Konya’da dahil olacaklarını ifade eden İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız sayın Bülent Yıldırım ve Genel Merkez yöneticileri 3 Kasım Cuma günü İstanbul’dan yola çıkacaklar Oradan Adapazarı’na, Ankara’ya uğrayarak yarın itibariyle Konya’ya gelecekler. Biz de Isparta İHH Temsilciliği olarak Genel Merkezimizden gelen konvoya yarından itibaren Konya’da katılım sağlayacağız. 

“ISPARTA ŞEHİR 

MERKEZİNDE KONVOY 

DÜZENLEYECEĞİZ” 

Bu doğrultuda; yarın İHH Isparta Temsilciliği olarak saat 14.30’da Fatih Mahallesindeki Zabıta Müdürlüğü önünde toplanıp burada bir basın açıklaması yaptıktan sonra saat 15.00’te yola çıkacağız. Öncesinde ise Isparta şehir merkezinde bir konvoy düzenleyeceğiz. Bu konvoyumuza İncirlik’e gitmek isteyen veya istemeyen herkes katılabilecek. İncirlik’e gitmek isteyenler Eğirdir yolu üzerinden bizimle Adana’ya kadar gelecekler. Gitmek istemeyenler ise Migros kavşağında konvoydan ayrılarak evlerine dönebileceklerdir” dedi. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °