Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler Kupada M. İdmanyurdu Engelini Rahat Geçti; Ispartaspor Adını 4. Tura Yazdırdı

Yeşil – Pembeliler Kupada M. İdmanyurdu Engelini Rahat Geçti; Ispartaspor Adını 4. Tura Yazdırdı

ISPARTA 1.11.2023 18:16:00 0
 Yeşil – Pembeliler Kupada M. İdmanyurdu Engelini Rahat Geçti;  Ispartaspor Adını  4. Tura Yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Eleme maçında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Mersin İdmanyurduspor ile karşılaşan Ispartaspor, Alim Harlak’ın 2 ve Abdülkerim Canlı’nın 1 golü ile sahadan 3 – 0’lık net bir galibiyetle ayrılarak adını 4. Tura yazdırdı. 

ISPARTASPOR TÜRKİYE

KUPASINDA 4. TURDA

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Tur maçları dün oynanan maçlarla başladı ve bugün oynanan maçlarla devam etti. Yarın oynanan maçlarla da tamamlanacak. Bilindiği gibi, geçen yıl 2. Ligde mücadele etmeye devam eden Ispartaspor, bu yıl kupaya 2.Turdan katılmış ve 2. Turda eşleştiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup takımlarından Ankara Sincan Belediyespor’u 1 – 0 mağlup ederek 3. Tura yükselmişti. Yeşil – Pembeli ekip, bugün oynadığı 3. Tur maçında kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Mersin İdmanyurduspor’u 3 – 0 mağlup ederek adını 4. Tura yazdırdı.

MAÇTA HER ŞEY MÜSAİTTİ

Bugün saat 14.00’de Isparta Atatürk Stadyumunda başlayan maçı; Her iki kulübün yöneticileri başta olmak üzere az sayıda Ispartaspor taraftarları izledi. Maçta, saha ve zeminden taraftara kadar her şey müsaitti. 

ISPARTASPOR YEDEKLERLE 

MÜCADELE ETTİ 

Ligde iyi bir grafik çizen ve grupta 2. Sıraya kadar yükselen Ispartaspor, bugünkü Ziraat Türkiye Kupası maçına kısmen yedeklerden oluşan bir takımla çıktı. Maçta baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Ispartaspor maçın 45+1. Dakikasında 1 – 0 öne geçti. Bu dakikada, maçın yıldızı Alim Harlak, orta sahadan aldığı topla rakiplerini çalımlayıp Mersin İdmanyurduspor ceza sahasına girerek kalecinin solundan yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1 – 0’lık galibiyete taşıyan golü attı. İl yarı bu skorla tamamlandı. 

Maçın ikinci yarısında bu defa sahneye Abdülkerim Canlı çıktı. Ceza sahası önünde kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda topla buluşan Abdülkerim, yerden ve düzgün bir vuruşla topu yan direğin dibinden ağlara göndererek durumu 2 – 0 yaptı. Maçın 71. Dakikasında Alim Harlak, bir kez daha klasını gösterdi ve attığı mükemmel golle skoru 3 – 0’a getirdi. Maçta bu golden başka maçta başka gol olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip bu sonuçla Türkiye Ziraat Kupasında yoluna devam etti. 

4. TUR MAÇLARI 5 – 6 – 7 

ARALIK’TA OYNANACAK 

Türkiye Ziraat Kupasında 4. Tur maçları ise 5 – 6 – 7 Aralık 2023 tarihlerinde oynanacak. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °