Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Ekip Ispartaspor’da Hazırlık Maçları Devam Ediyor; Ispartaspor Üçüncü Hazırlık Maçında Berabere

Yeşil – Pembeli Ekip Ispartaspor’da Hazırlık Maçları Devam Ediyor; Ispartaspor Üçüncü Hazırlık Maçında Berabere

SPOR 15.08.2023 15:46:00 0
 Yeşil – Pembeli Ekip Ispartaspor’da Hazırlık Maçları Devam Ediyor; Ispartaspor Üçüncü Hazırlık  Maçında Berabere

 Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, üçüncü hazırlık maçında Afyon’da karşılaştığı Bucaspor 1928 takımı ile 3 – 3 berabere kaldı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Alim Harlak, Muhsin İstemi ve Ömer Çiçek kaydetti. 

Yeni sezonda 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil – Pembeli temsilcimiz dün Afyon Otel Sahalarında saat 18.00’de 2. Lig Beyaz ekiplerinden Bucaspor 1928 takımıyla ikinci hazırlık maçının yaptı. 

İLK HAZIRLIK MAÇINDAN

YENİLGİYLE AYRILDI

Bilindiği gibi; Ispartaspor, Afyon’da yaptığı ikinci etap kampında ilk olarak 2 Ağustos tarihinde Belediye Kütahyaspor ile oynamış ve sahadan 1 – 1’lik skorla ayrılmıştı. Bu maçın ardından Afyon’daki kamp süresince hazırlık maçı yapmayan ve Isparta’ya dönen takım Afyon’daki kamp sonrası günübirlik olarak Afyon’a giderek hazırlık maçlarını gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda Yeşil – Pembeli ekip ikinci hazırlık maçında Afyon’da Uşakspor karşı karşıya gelmiş ve Yeşil – Pembeliler maçı her iki devrede yediği gollerle sahadan 2 – 1 mağlup ayrılmıştı. 

İKİNCİ HAZIRLIK 

MAÇINDA BERABERLİK

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde dün de ikinci hazırlık maçını Beyaz grubun güçlü ekiplerinden Bucaspor 1928 takımı ile yapan Ispartaspor, sahadan 3 – 3’lük beraberlikle ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Alim Harlak, Muhsin İstemi ve Ömer Çiçek kaydetti. 

TEKNİK PATRON KARACA

FUTBOLCULARI DENİYOR 

Teknik Direktör Hakan Karaca, takımda bulunan 26 futbolcuyu da kamp süresince oynanan hazırlık maçlarında deniyor ve bu bağlamda tüm futbolculara forma şansı vererek gösterecekleri performansa göre yeni sezondaki ilk 11’i kafasında belirliyor.

SON HAZIRLIK MAÇI 

AFYONSPOR İLE 

Dünkü hazırlık maçı için günübirlik olarak Afyon’a gidip maçın ardından Isparta’ya dönen Yeşil – Pembeli ekip, son hazırlık maçını da yarın yine Afyon’da Afyonspor ile yapacak. Takım, bu maç için de günübirlik olarak gidip – gelecek ve sezon başlayana kadar tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek. 

İLK MAÇ SOMASPOR İLE 

Bilindiği gibi, Ispartaspor yeni sezonun ilk maçını 27 Ağustos Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Somaspor ile yapacak. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °