Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi’nden; Aşure İkramı

TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi’nden; Aşure İkramı

ISPARTA 14.08.2023 18:20:00 0
  TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi’nden;  Aşure İkramı

HABER: Yunus ÖZLER

TOÇ BİR – SEN (Tarım – Orman Çalışanları Birliği Sendikası) Isparta Şubesi tarafından üyelerine ve vatandaşlara içinde bulunduğumuz Mübarek Muharrem ayı münasebetiyle Aşure ikramında bulundu. Şube Başkanı Mehmet Kobuk; “Aşure hayrımızı Allah kabul etsin” dedi. 

Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı ve kısa adı TOÇ BİR – SEN olan Tarım – Orman Çalışanları Birliği Sendikası Isparta Şubesi Hicri yeni yılın ilk ayı olan Muharrem ayının içerisinde bulunan Aşure gününde üyelerine ve vatandaşlara Aşure ikramında bulundu.

TOÇ BİR – SEN ISPARTA 

ŞUBESİ’NDEN AŞURE İKRAMI 

İstanbul Caddesinde bulunan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü hizmet ek binası bahçesinde gerçekleştirilen ve duayla başlayan Aşure ikramına başta Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç ve TOÇ BİR – SEN Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk olmak üzere Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları ve kamu çalışanları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. 

BAŞKAN KOBUK; “İKRAM, BİRLİK VE

BERABERLİĞİMİZİN EN ÖNEMLİ UNSURUDUR” 

Üyelerine ve misafirlerine aşure ikramında bulunan TOÇ BİR – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk; “İkramda bulunmak, bir araya gelmek, birlik ve beraberliğimizi artırmak için geleneklerimizin yaşatılması önemli. Biz de sivil toplum örgütleri olarak bu duruma öncülük etmeliyiz. Kültürümüzün en önemli özelliği olan ikramda bulunmak ne kadar önemli ise davete icabet etmekte o kadar önemlidir. Aşure programımıza katılan Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç başta olmak üzere Şube Başkanı arkadaşlarıma ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim" dedi.

TOÇ BİR  - SEN ISPARTA ŞUBESİ’NİN 

AŞURE İKRAMINDAN GÖRÜNTÜLER; 

 

 


Anahtar Kelimeler: Isparta Şubesi’; Aşure İkramı
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °