Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Rezalet Futbol Ispartaspor SEFİLLERİ Oynuyor!!!

Rezalet Futbol Ispartaspor SEFİLLERİ Oynuyor!!!

SPOR 2.04.2023 17:15:00 0
 Rezalet  Futbol Ispartaspor SEFİLLERİ Oynuyor!!!

Kendi sahasında karşılaştığı Arnavutköyspor maçında rezalet bir futbol oynayan Ispartaspor, rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu sonuçla Play – Off hedefinden tamamen uzaklaşan Yeşil – Pembeli ekip, bu defa da küme düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı. Zira, Ispartaspor’un küme düşme potası ile arasında sadece Batman Petrolspor kaldı.  

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 29. Hafta maçında Arnavutköy Belediyespor takımıyla karşı karşıya geldi. Seyircisiz oynanan maçta rakibine 2 – 1 mağlup olan Yeşil – Pembeliler, taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Arnavutköy Belediyespor’un gollerini 61. Dakikada Ferhat Görgülü ve 64. Dakikada Furkan Yaman kaydederken, Ispartaspor’un golünü ise 74. Dakikada penaltıdan Cem Özdemir attı. Ispartaspor, maç boyunca rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi.

NE OLACAK BU

TAKIMIN HALİ? 

Isparta Atatürk Stadyumunda bugün saat 15.00’te başlayan maçta, konuk takım iyi futbol oynamadı. Ancak, Ispartaspor konuk ekipten daha kötü futbol ortaya koyunca mağlubiyet kendiliğinden geldi. Zira Ispartaspor, bugünkü maçta ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Rakibi karşısında maç boyunca pozisyon bulmakta oldukça zorlanan Yeşil – Pembeli ekip nadir de olsa maçta bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak kolay maçı zora soktu. Hatta zora sokmakla kalmadı belki de sezon başından bu yana en kepaze maçlarından birisini daha oynadı.

ISPARTASPOR ATEŞLE OYNUYOR! 

Bu sonuçla, grupta küme düşme potasına kadar inen Yeşil – Pembeli ekip ile küme düşme potası arasında sadece bir takım (Batman Petrolspor) kadı. 

TAKIMDA ÖZGÜVEN YOK!,

AZİM YOK!, HIRS YOK!

Bugünkü maçta Ispartasporlu futbolcuların özgüvenden yoksun, hırs ve azmi yok olmuş bir görünüm ortaya koyması gelecek maçlar için de taraftarların umutlarını yok etti.

TAKIM KENDİNİ

TOPARLAYANA KADAR

LİGİN DİBİNİ BULACAĞIZ!!!

Takımın, Arnavuktöy karşısında bu kadar kötü oynaması taraftarları derinden endişelendirirken, takımın bu kadar kötü oynamasının sebebi bir türlü belirlenemedi. Bu durumda Takımın Ş. Urfaspor maçına kadar toparlanması bekleniyor. Aksi takdirde takımın yine aynı futbolu oynaması halinde Yeşil – Pembeli ekibin şampiyonluk mücadelesi veren Ş. Urfaspor maçını bırakın puan almayı farklı skorla mağlup olması kaçınılmaz olacak.

Ş. URFASPOR MAÇINI

KAZANMASI MUCİZE! 

Ispartaspor’un bu futbolla haftaya deplasmanda karşılaşacağı Ş. Urfaspor maçından puan yada puanlar çıkarması ise mucizenin de ötesinde bir durum olarak görülüyor. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °