Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Konya’daki Ispartalılar; İftarda Buluştu

Konya’daki Ispartalılar; İftarda Buluştu

ISPARTA 10.04.2023 13:10:00 0
 Konya’daki Ispartalılar;  İftarda Buluştu

Konya Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından her yıl yapılan ancak pandemi nedeniyle uzunca bir süredir gerçekleştirilemeyen geleneksel iftar programı önceki gün yapıldı. 

İftar programına teşrif eden tüm Ispartalı hemşehrilerine teşekkür eden Konya Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Salih Şevket Yılmaz, konuşmasında; “Derneğimiz 1993 yılından bu yana yaşatılmaya, Konya’da bulunan hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için çaba göstermektedir.

Derneğin amacı üyelerin sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda yardımlaşmasını sağlamak ve bu amaca hizmet edecek her türlü sosyal, kültürel ve iktisadi faaliyetleri destekleyerek üyelerini bu alanlarda gelişmesini sağlamak. Ayrıca Isparta iline özgün gülcülük ve gül mamulleri, halıcılık ve diğer el sanatları ile iktisadi ve diğer ticari faaliyetlerin tanıtımını yapmak ve faaliyetlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak, turizm değeri taşıyan doğal ve tarihi zenginlikleri tanıtıp geliştirmekten ibarettir.

En son 2018 yılında yapmış olduğumuz ve pandemi nedeniyle uzunca bir süredir gerçekleştiremediğimiz geleneksel iftar programımızı şereflendiren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

İftar programı yapılan dua ile sona erdi. 

 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °