Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Keçiborlu Belediyespor; Penaltı ile Yıkıldı

Keçiborlu Belediyespor; Penaltı ile Yıkıldı

SPOR 30.10.2023 19:28:00 0
 Keçiborlu Belediyespor;  Penaltı ile Yıkıldı

Bal Ligindeki Tek Temsilcimiz, Şanssız Penaltı Golüne Boyun Eğdi. Keçiborlu Belediyespor : 0 - Yatağanspor : 1

Stat: Keçiborlu İlçe stadı. 

Hakemler: İbrahim Güner-Enes Göbüt-Ömer Sait Aribaş - 4. Hakem : Alican Sert (Antalya bölgesi) 

KEÇİBORLU BELEDİYESPOR: Sadettin-Oğuz-Lütfü-İsa Paşa-Umut-Sebahattin-İsmail-Kadir-Yaşar-Ömer Altınay-Muhammed. 

YATAĞANSPOR: Meriç-Halil-Tuncer-Oğuzhan-Devrim-Suat-Cengiz-Burak-Osman-Hasan-Muhammed Yeşilyurt. 

GOL: Dk. 41 Penaltıdan Muhammed Yeşilyurt. 

BAL Ligi 5. Gurup, 3. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Muğla temsilcisi lider Yatağansporu ağırlayan Keçiborlu belediyespor, özellikle ilk yarıda etkili futbol oynamasına rağmen şanssız bir penaltı golüne boyun eğdi ve rakibine 0-1 yenildi. Sıcak bir havada 500 kadar futbolseverin ilgiyle izlediği maç saat 14.10’da başladı. İlk 15 dakikada takımlar birbirlerinin kalelerini yokladılar ancak etkili olamadılar. 

Maçın 20. Dakikasından sonra oyuna sarı-kırmızılı takım ağırlığını koydu. Ayağa paslarla ve misafir takıma pres uygulayan Keçiborlu belediyesporlu gençler etkili oldular. Maçın 21. Dakikasında sol kanattan Kadir’in yaptığı ortayı ceza alanı içinde yakalayan ev sahibi takım Keçiborlu belediyesporun tecrübeli kaptanı Ömer Altınay düzgün vuramayınca takımını golden etti. 23. dakikada bu kez Keçiborlu belediyesporun yeni transferi Yaşar Yasin Yatağan ceza alanı içinde yakaladığı topu filelere göndermeyince, ev sahibi temsilcimiz yine golden oldu. 

Maçın 38. Dakikasında Burak’ın sert şutu kalecimiz Sadettin’de kaldı. 39. Dakikada bu kez Osman’ın vuruşu direği sıyırıp auta gitti. 41. dakikada ani gelişen kontratakta Keçiborlu ceza alanı üzerinde Burak’ın sert şutunu kaleci Sadettin Kahraman önledi top sekti 6 pas içine düştü ancak Keçiborlu defans oyuncuları kaleciden dönen topu ceza alanı içinden uzaklaştırmaya çalışırken Yatağanlı Osman indirilince hakem tereddütsüz penaltı noktasına gitti. 

Penaltı atışını kullanan Muhammet Yeşilyurt topu ağlarla buluşturdu ve skor 0-1 oldu. Ve ilk 45 dakika bu skorla bitti. 2. yarıda ilk dakikalarda etkili oynayan Keçiborlu belediyesporlular gol bulmakta zorlandılar. Yaşanan stres yüzünden oyun disiplininden koptular, yapılan oyuncu değişiklikleri de saha içine etki yapmayınca rakip etkili oldu. Yatağansporluların oyunu sertleştirmelerine aldırış etmeyen hakem İbrahim Güner 2. Yarıda Keçiborlu belediyespor aleyhine kararlar verdi. Tepki aldı. 67. Dakikada Yatağansporlu Hasan’ın sert şutu direkten döndü. 

77. dakikada Keçiborlu belediyespordan bir futbolcu Yatağan ceza alanında dirsek yedi. Saha içinde burnu kanamaya başladı. Bu duruma itiraz eden teknik direktör Mustafa Özsavlu oyunu durdurmayan hakeme büyük tepki gösterdi. Saha içi bir anda karıştı. Olaylar yatıştıktan sonra hakem İbrahim Güner, Mustafa Özsavlu’ya kırmızı kart gösterip, saha dışına gönderdi. Kalan dakikalarda gol olmadı ve 6 dakika uzatılan maç 0-1 sona erdi. 

Maç sonu Keçiborlulu futbolseverler hakemlere büyük tepki gösterdiler “acemi hakemlere yenildik, yazıklar olsun” dediler ve hakemler de polis ekipleri eşliğinde soyunma odasına gittiler. 

Keçiborlu belediyespor böylece evindeki ikinci maçı da puansız kapattı. Ve 1 puanla ligin 11. Sırasında yer aldı. Rakibi Yatağanspor ise ilk deplasmanında kazandığı 3 puanla, 9 puana ulaştı ve liderliğini devam ettirdi. Temsilcimiz fikstür gereği bu hafta sonu da yine kendi evinde Saygın yapı Didim belediyesporla oynayacak. Bu maç 5.11.2023 Pazar günü saat 14.00’de oynanacak.  


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °