Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’un Kaderi Bu Maçlara Bağlı

Ispartaspor’un Kaderi Bu Maçlara Bağlı

ISPARTA 9.04.2024 19:25:00 0
 Ispartaspor’un Kaderi  Bu Maçlara Bağlı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta İskenderunspor ile Play – Off mücadelesi veren Ispartaspor’un Play – Off’a kalıp kalamayacağını son haftalardaki maçlar belirleyecek.

2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden ve sezon öncesi kurduğu mütevazi kadroya rağmen sezon içinde iyi bir başarı ortaya koyarak Play – Off mücadelesi veren Ispartaspor, son haftalarda aldığı sonuçlarla Play – Off grubuna bir giriyor bir çıkıyor. Yeşil – Pembeli ekibin bu konuda en büyük rakibi ise İskenderunspor. 

BİRBİRİNDEN ZORLU

4 MAÇA ÇIKACAK 

Ligi Play – Off grubunda tamamlamak isteyen Ispartaspor’un önünde birbirinden zorlu dört maç bulunuyor. Bu maçlar ise kelimenin tam anlamıyla Ispartaspor’un kaderini çizecek. Önümüzdeki bir ayda diğer bir deyişle 4 haftada tarihi sınavlara çıkacak olan Yeşil – Pembelilerin bu maçlardan alacağı sonuçlar Play – Off konusunda da rotasını belirleyecek.

LİDER 14 NİSAN'DA 

FETHİYESPOR'A

KONUK OLACAK

Ispartaspor, 14 Nisan Pazar günü deplasmanda Fethiyespor’a konuk olacak. Ardında 21 Nisan Pazar günü Isparta’da İnegölspor’u ağırlayacak.

PLAY – OFF’TAKİ RAKİBİ 

İSKENDERUNSPOR

Ispartaspor’un Play – Off’taki en büyük rakibi ise İskenderunspor. Yeşil – Pembeli ekip için büyük günler veya maçlar ise son iki haftada yaşanacak. Zira, Ispartaspor ligin sondan ikinci haftasında deplasmanda grupta Amedspor ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Kastamonuuspor deplasmanına gidecek. Ardından ligin son haftasında sahasında grubun en pahalı takımı olan ve bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan grup üçüncüsü Iğdırspor ile karşılaşacak.  

Sonuç olarak, Ispartaspor’un Play – Off hedefine ulaşıp ulaşamayacağını kalan ve birbirinden kritik bu 4 maç belirleyecek.  


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor’ Kaderi Maçlara Bağlı
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °