Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartasporlu Taraftarlara Başdeğirmen’den Müjde; Bando Takımı Geliyor

Ispartasporlu Taraftarlara Başdeğirmen’den Müjde; Bando Takımı Geliyor

SPOR 26.11.2022 10:43:00 0
 Ispartasporlu Taraftarlara Başdeğirmen’den Müjde;  Bando Takımı Geliyor

YUNUS ÖZLER – ÖZEL HABER

Ispartasporlu Taraftarların isteğini kırmayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarınki derbi maçında Bando Takımı’nın gelerek seyircileri coşturacağını bildirdi.

 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 27 Kasım Pazar günü yani yarın 3 puandan daha öte anlam taşıyan bir maça çıkacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, yarın kendi saha ve seyircisi önünde yıllarca büyük rekabet yaşadığı ezeli rakibi komşu il takımı Afyonspor ile karşılaşacak. Derbi niteliğindeki bu maç için taraftarlar tüm şehirde organize oldu ve bu maçı beklemeye başladı.

TARAFTARLARDAN

‘BANDO TAKIMI’ TALEBİ

Yeşil – Pembeli Taraftarlar, gerek ezeli rekabet gerekse derbi olması nedeniyle maçın önemine binaen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den sosyal medya üzerinden talepte bulunarak; “Buradan Şükrü Başdeğirmen Başkanıma bir ricada bulunmak istiyorum. Ispartaspor – Afyonspor maçına tribünleri iyice hareketlendirecek aynı Eskişehirspor maçlarındaki ‘Es Es Bandosu’ gibi Bando Ekibi Stadyumda olursa tribünler muhteşem olur. Sizden, bu maçta Bando Takımı istiyoruz” paylaşışında bulundular. Bu paylaşımı destekleyen bir diğer Yeşil – Pembeli taraftar da paylaşımında; “Bence de seyirciye bu maçta müzik ziyafeti çekilirse çok iyi olur. Zaten vatandaş iyice bunaldı. Müzik ambiyansı taraftarlarda da psikolojik olarak olumlu etki yapar. Boşuna dememişler müzik ruhun gıdasıdır diye” paylaşımında bulundu.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN MAÇA

BANDO TAKIMI GÖNDERECEK

Bu talepleri kırmayan ve geri çevirmeyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Taraftarların bu taleplerine ‘Evet arkadaşlar Bando maça gelecek’ cevabını verdi.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °