Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor Genel Kaptanı Serkan Demirsöken’den; Futbolculara Baklava İkramı

Ispartaspor Genel Kaptanı Serkan Demirsöken’den; Futbolculara Baklava İkramı

SPOR 23.03.2023 16:55:00 0
 Ispartaspor Genel Kaptanı Serkan Demirsöken’den;  Futbolculara  Baklava İkramı

Hafta sonu oynayacağı zorlu Menemenspor maçı hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, Genel Kaptan Serkan Demirsöken’in baklava sürprizi ile karşılaştı. Dün takımın antrenmanını ziyaret eden Demirsöken, futbolculara baklava ikramında bulunarak, Menemenspor maçında başarılar diledi.  

ISPARTASPORLU

FUTBOLCULARA

BAKLAVA İKRAMI

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da dün baklava ziyafeti vardı. Genel Kaptan Serkan Demirsöken antrenmanı ziyaret ederek Teknik Heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

DEMİRSÖKEN’DEN ISPARTASPOR’UN

ANTRENMANINA ZİYARET

Dün saat 14.00’de Sav Spor Kompleksi Sahası Tesisleri'nde, 27. Hafta maçı için antrenmanlarını sürdüren Yeşil – Pembeli takımı, Genel Kaptan Serkan Demirsöken yalnız bırakmadı. Tesislerde antrenmanı izleyerek takıma moral veren Demirsöken, antrenmanın ardından futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu. 

DEMİRSÖKEN; “TAKIMIMIZIN PLAY – OFF’A

KALACAĞINA İNANIYORUM” 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ispartaspor Genel Kaptanı Serkan Demirsöken; “Ispartaspor bizim canımız, kanımız. Takımımızın başarısı bizim başarımız ve şehrimizin başarısıdır. Onun için her zaman takımımızın arkasındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın başarısı için ellimizden geldiği kadar takıma destek olmaya devam edeceğiz. Bilindiği gibi bu yıl yeni bir yönetim ve yeni bir teknik heyet oluşturuldu. Yine neredeyse tamamı yeniden oluşturulan takımla yeni sezona girdik. Şuanda orta sıralardayız ve Play – Off grubuyla aramızda sadece 5 puan var. Ben, takımımızın Play – Off’a kalarak oradan da şampiyon olup mutlu sona ulaşacağına inancım tamdır” dedi./YUNUS ÖZLER 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °