Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor 8 Günde 3 Maça Çıkacak; Hedef 3 Maçta 9 Puan

Ispartaspor 8 Günde 3 Maça Çıkacak; Hedef 3 Maçta 9 Puan

SPOR 3.02.2023 15:05:00 0
 Ispartaspor 8 Günde 3 Maça Çıkacak;  Hedef 3 Maçta 9 Puan

 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, 4, 8 ve 12 Şubat’ta 4 gün arayla ikisi kendi sahasında biri deplasmanda olmak üzere 3 lig maçı oynayacak. Bu maçlarda Tarsus İ.Y., Bayburt ve İnegölspor ile karşılaşacak olan Yeşil – Pembeli ekipte hedef ise bu üç maçtan 9 puan toplamak. 

2. Lig Beyaz Grup’ta 22. Hafta karşılaşmaları 4 Şubat 2023 Cumartesi günü yani yarın oynanacak. 

ISPARTASPOR

8 GÜNDE 3 MAÇ

YAPACAK

Ispartaspor, önümüzdeki 8 günde yoğun bir maç programı içine giriyor. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, ‘Hızlandırılmış Lig’ uygulaması çerçevesinde bir haftada 3 maç yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu hemen hemen her yıl tüm liglerde sezonun gerek ilk yarısını Aralık ayının son haftasında bitirme gerekse ikinci yarıda ise sezonu Nisan ayının son haftası bitirme adına ‘yoğunlaştırılmış’ veya ‘hızlandırılmış’ lig uygulaması yaparak hafta içine de maç koyuyor.

ISPARTASPOR

8 GÜNDE 3 MAÇ

YAPACAK

Bu doğrultuda, içinde Ispartaspor’un da yer aldığı 2. Lig Beyaz Gruptaki tüm takımlar önümüzdeki 8 gün içinde 3 maç yapacaklar. Ispartaspor da bu çerçevede ilk olarak 4 Şubat Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurduspor ile oynayacak. Ardından 8 Şubat Çarşamba günü deplasmanda grubun son sırasında yer alan Bayburt İÖİspor ile karşılaşacak ve gelecek haftanın hafta sonu yani 12 Şubat Pazar günü ise yine kendi saha ve seyircisi önünde yine grubun zayıf ekiplerinden olan ve küme düşme potası içinde bulunan İnegölspor takımını konuk edecek.

HEDEF; 3 MAÇTAN 

9 PUAN ÇIKARMAK 

Bilindiği gibi, Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, geçtiğimiz gün Kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada; “Ankaraspor maçı kırılma noktası olabilecek bir maçtı ve 3 puan aldık. Ancak, bunu devam ettirme mecburiyetimiz var. Bu haftaki Tarsus maçı tam bir disiplin maçı olacak. İşi asla hafife almadan çalışmamız gerekiyor. 3-4-5 maç seri yakalamamız gerekiyor. Bizim mutlaka Play – Off’un içine girmemiz lazım. Bu olay son haftaya kadar olacaksa oraya kadar gitmeliyiz” açıklamasında bulunmuştu. 

 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °