Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta’da 13 Camide Hatimle Teravih Namazı Kılınacak

Isparta’da 13 Camide Hatimle Teravih Namazı Kılınacak

ISPARTA 6.03.2024 19:22:00 0
  Isparta’da 13 Camide Hatimle  Teravih Namazı Kılınacak

İl Müftü Vekili Seyit Böğet, 11 Mart Pazartesi günü başlayacak olan Mübarek Ramazan – ı Şerif ayında her yıl olduğu gibi bu yılda bazı camilerde hatimle teravih namazı kıldırılacağını belirterek; “11’i il merkezinde 1’i merkez kasabada ve 1’i de merkez köyde olmak üzere il genelinde toplam 13 Camide hatimle namaz kıldıracağız” dedi. 

İl Müftü Vekili Seyit Böğet, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Bilindiği gibi 11 ayın sultanı Ramazan – ı Şerif 11 Mart Pazartesi günü başlayacak. Bizde bu mübarek ayı adına yakışır şekilde kutlamak için çalışmalar yapıyoruz. İl Müftülüğü olarak her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli camilerimizde Hatimle Teravih Namazı kıldıracağız. Başta Ulu Cami olmak üzere belli camilerimizde teravih namazları hatimle kılınacak. Bu doğrultuda il merkezinde 11, merkeze bağlı 1 Kasabamızda ve merkeze bağlı 1 köyümüzde olmak üzere il genelinde toplam 12 Cami’de Ramazan ayı boyunca teravih namazları hatimle kıldırılacak. 

Ayrıca, yine Ramazan ayı boyunca çeşitli camilerimizde sabah namazından sonra, öğle namazından önce, ikindi namazından sonra ve teravih namazından önce mukabele programlarımız icra edilecektir” dedi. 

İl Müftü Vekili Seyit Böget, Hatimle namaz kılınacak camiler ile mukabele programı uygulanacak camilerin isimlerini şöyle sıraladı; 

İŞTE HATİMLE NAMAZ KILINACAK CAMİLER: 

 Peygamber (Kavaklı) Camii, Mimar Sinan Camii, Mimar Sinan Camii İmam, 

Kadirbey (Yusufağa) Camii, İrfan Camii, Kütük Minare Camii, Boylu Camii, Çünür Hz. Ali Camii, İstiklal Camii, Sav Sinandede Camii, Deregümü Merkez Camii, Medine Camii, Mehmet Tönge (Bağkur Evleri) Camii.


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °