Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Kuruldu; Isparta’nın İlk Şarj İstasyonu

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Kuruldu; Isparta’nın İlk Şarj İstasyonu

ISPARTA 31.05.2023 17:32:00 0
 Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Kuruldu;   Isparta’nın İlk Şarj İstasyonu

Isparta’nın ilk Elektrikli araçları şarj etmek amacıyla TOGG tarafından geliştirilen Trugo Şarj İstasyonu’nun kurulumu tamamlandı. ITSO Başkanı Metin Çelik; “Kurdurduğumuz istasyonda sadece TOGG değil, Isparta’daki tüm elektrikli araç sahipleri araçlarını şarj edebilir” dedi. 

ISPARTA’NIN İLK TOGG ARAÇ

ŞARJ CİHAZI KURULUMU TAMAMLANDI

Elektrikli araçları şarj etmek amacıyla TOGG tarafından geliştirilen Trugo şarj istasyonu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ITSO’nun da bulunduğu Isparta Ekonomi Kampüsü Hizmet Binasının yan tarafında yaptırıldı. Söz konusu istasyon, tüm TOGG Araçlar ve Elektrikli Araçlar için hizmet vermeye başladı.

BAŞKAN ÇELİK; “ISPARTAMIZA

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN....”

Trugo’nun kurduğu istasyonların, tüm elektrikli araç kullanıcıları tarafından kullanabileceğini ifade eden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik, istasyonun Isparta’ya hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak; “İstasyonumuz araçları 30 dakikadan daha az sürede dolduruyor 180 kW ve üzeri cihazlarla tüm elektrikli araç kullanıcılarına hizmet sunmayı hedefleyen Trugo, bir bataryanın doluluk oranının 30 dakikadan daha kısa sürede yüzde 20’den yüzde 80’e ulaşmasını sağlıyor. Cihazlar, yüzde 100 yenilenebilir enerji kaynakları kullanılıyor. Mobil uygulamasını da hizmete sunan şirket, kullanıcılara uygulama üzerinden istasyon bulabilme, şarj sürecini takip etme, geçmiş şarj uygulamalarına erişme imkanı sunuyor” dedi.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °