Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta Otogarı’nda Bayram Yoğunluğu; Vatandaşlar Fiyatlardan Şikayetçi

Isparta Otogarı’nda Bayram Yoğunluğu; Vatandaşlar Fiyatlardan Şikayetçi

ISPARTA 9.04.2024 11:15:00 0
 Isparta Otogarı’nda Bayram Yoğunluğu;  Vatandaşlar  Fiyatlardan Şikayetçi

9 günlük bayram tatilini Isparta dışında geçirmek isteyenler Otogar ve havalimanlarında yoğunluk oluşturmayı sürdürüyor. Tatil için bilet talebi artarken, bazı firmalar ek seferler oluşturuyor. Bazıları gidecekleri yere bilet bulmakta zorlanırken, kimi de fiyatların yüksekliğinden şikayet ediyor.

Ramazan Bayramı'nı şehir dışında geçirmek isteyenlerin, otogar ve havalimanlarındaki yoğunluğu devam ediyor. Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından memleketlerine ya da tatil bölgelerine seyahat edecek yurttaşlar havalimanı ve otogarlarda hareketliliğe neden oldu.

Yurttaşın tatil için bilet talebi artarken, bazı otobüs firmaları ek seferler koydu. Bazıları gidecekleri yere bilet bulmakta zorlanırken, kimi de fiyatların yüksekliğinden şikayet etti.

"FİYATLAR YÜKSEK"

Isparta Otogarı’nda ailesinin yanına bayram ziyaretine giden Ahmet Altındemir de kolay bilet bulduğunu ancak fiyatların yüksek olduğunu belirtti.

Uzun, ailesinin ev taşımasına yardımcı olmak için İzmir'e gittiğini ifade ederek, "Tabii, bu tatil de fırsat oldu" dedi. Çanakkale Lapseki'deki köyüne giden Hasan Canyurt da biletlerin pahalı olduğunu dile getirdi.

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °