Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Memur – Sen’den Emniyet Müdürü Koçak’a; Hayırlı Uğurlu Olsun Dileği

Isparta Memur – Sen’den Emniyet Müdürü Koçak’a; Hayırlı Uğurlu Olsun Dileği

ISPARTA 26.08.2023 15:36:00 0
 Isparta Memur – Sen’den Emniyet Müdürü Koçak’a;  Hayırlı Uğurlu  Olsun Dileği

HABER: Yunus ÖZLER 

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Selami Kılınç ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Cengiz Koçak’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı uğurlu olsun’ dileklerinde bulundular.

Kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonu Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Başkanı Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanlarından; Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan ve Emekli Memur – Sen İl Temsilcisi Hüseyin Tunçbilek’in yer aldığı heyet Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak’ı makamında ziyaret etti. 

KILINÇ; “YENİ GÖREVİNİZ

HAYIRLI OLSUN”

Dün gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Başkanı Selami Kılınç, geçtiğimiz günlerde Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Cengiz Koçak’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  Memur – Sen olarak gerek Isparta gerek Türkiye genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür etti. 

KOÇAK; “ZİYARETİNİZ İÇİN

TEŞEKKÜR EDERİM”

Isparta Memur – Sen Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Selami Başkanımız nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Müdürlüğüm konusunda ise, dilek ve temennileriniz için teşekkür ediyorum. İnşaallah Isparta halkımıza daha iyi hizmet etmek ve emniyet teşkilatımızı bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, sözlerin nezdinde çalışmalarında tüm Isparta Memur – Sen ailesine başarılar diliyorum” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ KOÇAK’A 

SAATLİ TÜRK BAYRAK

TABLOSU 

Ziyaretin sonunda ise, Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç, Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak’a ziyaretin anlam ve önemine binaen; üzerinde saat bulunan Türk Bayrağı Tablosu hediye etti.

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °