Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Isparta Belediyesi’nden Eğitim Bir – Sen’e Jest; Çocukları Çanakkale’ye Götürecek

Isparta Belediyesi’nden Eğitim Bir – Sen’e Jest; Çocukları Çanakkale’ye Götürecek

ISPARTA 25.04.2024 17:36:00 0
 Isparta Belediyesi’nden Eğitim Bir – Sen’e Jest;  Çocukları Çanakkale’ye Götürecek

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaretlerinde Iparta Belediyesi ile daha önce yaptıkları ‘Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi’ kapsamındaki protokol çerçevesinde Çanakkale Gezisi için araç tahsis edileceğini belirterek; “Sayın Başkanımıza bu desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve sendikaya bağlı şube başkanları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olması dileklerini iletti. 

Geçtiğimiz gün Başkan Başdeğirmen’in makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Başkan Başdeğirmen’e yeni döneminin hayırlı olması dileklerini ileterek bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlere teşekkür etti.  Ziyarette, geçtiğimiz aylarda Isparta Belediyesi ile yaptıkları ‘Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi’ kapsamındaki protokolden de bahseden Başkan Kılınç; “Sayın Başkanım. Öncelikle desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Toplum yararına faaliyetlerde çalışmalarımızda yanımızda oldunuz. Eğitim çalışmalarında yanımızda oldunuz. Bir protokol imzalamıştık inşallah onu da devam ettirmek istiyoruz. Bu doğrultuda önümüzdeki ay çocuklarımızı Çanakkale’ye götürmek istiyoruz. Bu konuda sizden otobüs talebinde bulunuyoruz. Otobüs tahsis ederseniz bizi çok mutlu edersiniz” dedi. 

Başkan Başdeğirmen de, eğitime desteğinin her zaman devam edeceğini belirterek, Çanakkale için otobüs tahsis edeceğinin sözünü verdi. 


Pazar 13.4 ° / 6.3 °
Pazartesi 16.3 ° / 4.8 °
Salı 19.1 ° / 5.3 °