Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

ISMMMO Başkanı Hüseyin Karaca”dan Kutlama Mesajı; Mali İdarenin En Büyük Destekçisi Biziz

ISMMMO Başkanı Hüseyin Karaca”dan Kutlama Mesajı; Mali İdarenin En Büyük Destekçisi Biziz

ISPARTA 26.02.2024 16:23:00 0
 ISMMMO Başkanı Hüseyin Karaca”dan Kutlama Mesajı;  Mali İdarenin  En Büyük  Destekçisi Biziz

ISMMMO Başkanı Hüseyin Karaca, Vergi gelirlerini artırmanın, adil ve etkin bir vergi sistemi için birlikte hareket etmenin vergisel hedeflere ulaşmada ülkemizi başarıya götürecek en temel yol olduğun belirterek; “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, Mali idaremizin en büyük destekçisidir” dedi.

Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca, Şubat ayının son haftasında kutlanan ‘Vergi Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN KARACA; “ADİL BİR VERGİ SİSTEMİ VE TOPLANAN VERGİLERİN 

VATANDAŞA HİZMET OLARAK DÖNMESİ ÇOK ÖNEMLİ BİR UNSURDUR”

Başkan Karaca Mesajında şu görüşlere yer verdi; ““Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla Vergi Haftası kutlanmaktadır. Vergi bilinci yüksek olan toplumlarda ekonomik ve kültürel gelişimler de yüksektir. Kamusal harcamaları karşılamanın tek yolu vergilerdir. Kamusal hizmetlerin nitelik ve kalitesinin artması, vergiye karşı direnci azaltacak en önemli unsurdur. Adil bir vergi sistemi ve toplanan vergilerin vatandaşa hizmet olarak dönmesi, vergi bilincinin artmasının temel zeminini oluşturmaktadır. 

“SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER, 

MALİ İDAREMİZİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİDİR”

Vergi gelirlerimizi artırmak, adil ve etkin bir vergi sistemi için birlikte hareket etmek, vergisel hedeflere ulaşmada ülkemizi başarıya götürecek temel yoldur.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, Mali idaremizin en büyük destekçisidir. TÜRMOB camiası şimdiye kadar olduğu gibi yarınlarda da mali idaremizle işbirliği içinde çalışmaya ve vergi sistemimizin işlemesine destek olmaya devam edecektir.

“VERGİ HAFTAMIZ KUTLU OLSUN” 

Başta, Maliye Bakanlığı çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Vergi Haftası Kutlu Olsun” dedi. 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °