Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İMO Isparta Temsilciliğinden; Milletvekillerine Ziyaret

İMO Isparta Temsilciliğinden; Milletvekillerine Ziyaret

ISPARTA 15.11.2023 08:21:00 0
 İMO Isparta Temsilciliğinden;  Milletvekillerine Ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri TBMM’de Isparta Milletvekillerini ziyaret etti.

Dün Anıtkabir ve Genel Merkez ziyaretleri için Ankara’ya giden İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Yalım Halıcı ve Hasan Basri Sönmez’i TBMM`deki makamlarında ziyaret ederek meclis çalışmalarında kendilerine başarılar diledi. 

KORKMAZ; “ZİYARETLERİMİZ

SON DERECE YARARLI GEÇTİ” 

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Mehmet İzci, Fatih Dikmen ve Ali Özdemir’in katıldığı ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Korkmaz; “İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği olarak Isparta Milletvekillerimizi makamlarında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun` dileklerimizi ilettik. İlimizin sorunları ve Sivil Toplum Kuruluşları hakkında fikir alış-verişinde bulunduk, Sayın Milletvekillerimize bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ederiz" dedi. Renkli geçen ziyarette Isparta’nın geleceği konuşuldu, plan ve projeler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaret, hatıra fotoğrafıyla sona erdi. 

İMO ISPARTA TEMSİLCİLİĞİNİN ZİYARETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER; 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °