Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

HAYDİ MAÇA! Yeşil – Pembeliler Bugün Evinde Ezeli Rakip Afyonspor’u Ağırlıyor; Buyrun Derbi Maçına!

HAYDİ MAÇA! Yeşil – Pembeliler Bugün Evinde Ezeli Rakip Afyonspor’u Ağırlıyor; Buyrun Derbi Maçına!

SPOR 27.11.2022 09:18:00 0
 HAYDİ MAÇA!  Yeşil – Pembeliler Bugün Evinde Ezeli Rakip Afyonspor’u Ağırlıyor;  Buyrun  Derbi Maçına!

Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle küme düşme potasının üzerine çıkmayı başaran Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde son haftaların formda takımı komşumuz Afyonspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeliler için son derece önemli olan derbi niteliğindeki maç bugün saat 14.00’de Isparta Atatürk Stadyumunda başlayacak. Ispartaspor, rakibini yenerek, küme düşme potasından uzaklaşarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Stadın kapıları ise maçtan 2 saat önce açılacak.

 

ISPARTASPOR, AFYONSPOR'U AĞIRLIYOR

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Ispartaspor, ligde 16. Hafta mücadelesinde sahasında ligin orta sıralarında yer alan ekiplerinden Afyonspor’u konuk edecek. Atatürk Stadında oynanacak olan zorlu randevu, saat 14.00’de başlayacak. Maçı İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek, Uğurlu’nun Yardımcılıklarını ise Sinan Bilen ve Çağrı Yıldırım yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nezlihan Muratdağı.

TAKIMDAKİ GOL SIKINTISI

YAVAŞ YAVAŞ AŞILIYOR…

Bilindiği gibi, sezon başında gol atmakta büyük sıkıntı yaşayan Yeşil – Pembeli ekip, bu sıkıntısını son haftalarda bulduğu gollerle yavaş yavaş aşmaya başladı. Ligde ilk 11 hafta sonunda rakip kalelere sadece 5 gol atabilen Ispartaspor, son 3 maçta bulduğu gollerle attığı gol sayısını 11’e çıkardı. Ancak, sezon başında got atamamaktan ve buna karşın kalesinde gördüğü goller nedeniyle Yeşil – Pembeli ekibin averajı halen dala ( - 3) durumunda.

RAKİP AFYONSPOR

20 PUANDA

Ispartaspor’un bugünkü rakibi Afyonspor ise, son haftalarda sergilediği performans ile orta sıralarda yer alıyor. Mor – Beyazlılar 21 puanla grupta 10. Sırada bulunuyor.

ISPARTASPOR’DA TEK

DÜŞÜNCE GALİBİYET

Ligde hem iç sahada hem de dış sahada aldığı kötü sonuçların ardından son haftalarda iyi bir galibiyet grafiği yakalayan Ispartaspor’da bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maç, rakibin ezeli rakip olmasından dolayı galibiyetten öte bir anlam taşıyor. Yeşil – Pembeliler bir anlamda bugünkü maçtan mutlak galibiyetle ayrılarak son iki haftada aldığı galibiyet serisine devam etmek istiyor.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °