Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Göç İdaresi İl Müdürü Burhan Türkmen; Memleketine Döndü!

Göç İdaresi İl Müdürü Burhan Türkmen; Memleketine Döndü!

ISPARTA 3.01.2024 16:35:00 0
 Göç İdaresi İl Müdürü Burhan Türkmen;  Memleketine  Döndü!

Isparta Göç İdaresi İl Müdürü Burhan Türkmen, memleketi olan Kayseri İl Müdürlüğüne Uzman olarak atandı. Türkmen’den boşalan İl Müdürlüğüne ise yeni müdür gelinceye kadar İl Müdür Yardımcısı vekalet ediyor. 

İçişleri Bakanlığına bağlı olarak çalışan Göç İdaresi Başkanlığında, Başkanın değişmesinin ardından illerde de değişiklikler ve atamalar gerçekleşiyor. 

BURHAN TÜRKMEN KENDİ

MEMKELETİNE DÖNDÜ

Bunlardan birisi de Isparta’da gerçekleşti. Antalya İl Göç İdaresinde çeşitli Grup Başkanlıklarında çalıştıktan sonra son olarak Arsiv ve Kayıt Kontrol Çalışma Grubu Başkanlığını yürütürken Bakanlığın 20 Nisan 2018 tarihli Atama Kararı ile Isparta Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü olarak atanan ve Isparta’da yaklaşık 5,5 yıldır görev yapmakta olan Burhan Türkmen, kendi memleketi olan Kayseri’ye Uzman olarak atandı. 

YENİ MÜDÜR HAFTAYA GELECEK 

Isparta Göç İdaresi İl Müdürü Burhan Türkmen’in Kayseri İl Müdürlüğüne atanması münasebetiyle Türkmen’den boşalan İl Müdürlüğüne ise atamanın haftaya yapılacağı ve yeni müdür gelinceye kadar bu göreve İl Müdür Yardımcısının vekalet ettiği belirtildi. 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °