Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

FUTBOLDA HATAYA ASLA YER YOK…

FUTBOLDA HATAYA ASLA YER YOK…

SPOR 10.10.2023 09:30:00 0
 FUTBOLDA HATAYA  ASLA YER YOK…

90 dakikası soluk soluğa izlenen nefis maç bilindiği üzere Isparta 32 sporun 2 – 1’lik üstünlüğüyle bitti. Maçın tecrübeli İstanbul bölgesi hakemi Burak Taşkınsoy, Alim Harlak’ın 14. Dakikasındaki sert şutunu İskenderunspor defansı elle kesince tereddütsüz penaltı noktasına gitmiş ve Alim maçın ilk golünü penaltıdan atmıştı. 

Maçı Youtube Ispartaspor TV kanalından naklen yayınlanmasıyla hem il içi, hem de il dışındaki hemşehrilerimize bu maç aktarılmıştı. Anlatmak istediğimiz konu şudur. TFF tarafından maçın gözlemcisi olarak Uşak bölgesinden Halil İbrahim Süslü hoca görevlendirilmişti. Şeref tribününden maçı izlerken, penaltı pozisyonundan emin olmak için maç sonu maçın naklen yayınlandığı mekana çıkıp, spiker arkadaşımız Berk Demirkan ve teknik ekipteki arkadaşlarımızdan görüntüleri istedi, defalarca izledi ve penaltı pozisyonunu cep telefonuna kaydederek ilimizden ayrıldı.

 Bu olay, eski hakem, 10 yıllık gözlemci Süslü hocanın, maçın hakemine (gözlemci puanı verirken) hata yapmak istememesi şeklinde yorumlandı. Elbette şehirlerin futbol kaderlerine etki eden bu tür olaylarda hataya yer verilmemesi gerekir. Bakalım hakem Burak Taşkınsoy hoca, gözlemci Süslü hocanın verdiği notlarla, gelecek haftalarda maç alacak mı?


Anahtar Kelimeler: FUTBOLDA HATAYA
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °