Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Düzcespor Maçı Sonrası Ispartasporluların; Taraftarıyla GALİBİYET Pozu…

Düzcespor Maçı Sonrası Ispartasporluların; Taraftarıyla GALİBİYET Pozu…

ISPARTA 4.02.2024 18:43:00 0
 Düzcespor Maçı Sonrası Ispartasporluların;  Taraftarıyla  GALİBİYET  Pozu…

Bugün deplasmanda Düzcespor ile karşılaşan ve maçtan 3 – 0 galip ayrılan Ispartasporlu futbolcu ve teknik heyeti, maç sonunda hiçbir deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan 32 Gençlik Taraftar Grubu ile galibiyet sevincini paylaşarak taraftarlarıyla galibiyet pozu verdi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 23. Hafta maçında kendinden istenilen futbolu olmasa da kendinden istenilen sonucu alıp Isparta’ya döndü. Bugün deplasmanda; ligin düşme potasına yakın bir yerde bulunan Düzcespor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, maçı rahat bir futbolla 3 – 0 gibi farklı bir skorla kazanarak üç puanla şehre döndü.

32 GENÇLİK YİNE YOLLARDA…

Ispartaspor’u hiçbir deplasmanda yalnız bırakmayan 32 Gençlik Taraftar Grubu bugün oynanan Düzcespor – Ispartaspor maçı için kilometrelerce uzaktaki Düzce’ye ulaşmak için yola çıktı. Cefakar Taraftarlar bugün oynanan Düzcespor maçında takımlarını 90 dakika boyunca destekleyerek galibiyette pay sahibi oldular. 

ISPARTASPORUN TARAFTARIYLA 

GALİBİYET POZU…

Bugün saat 14.00’te Düzce Şehir Stadyumunda oynanan maçı 3 – 0 kazanan Ispartasporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler maçtan sonra hemen kendilerini desteklemek için Düzce’ye gelen 32 Gençlik Taraftar Grubunun bulunduğu tribüne giderek onlarla galibiyeti coşkuyla kutladılar ve taraftarlarla bütünleşerek galibiyet pozu verdiler. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °