Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CHP Isparta’da Üyelik Kampanyası Başlattı

CHP Isparta’da Üyelik Kampanyası Başlattı

ISPARTA 27.04.2024 11:12:00 0
  CHP Isparta’da Üyelik  Kampanyası Başlattı

CHP Isparta İl Başkanlığı partiye üyelik kampanyası başlattığını açıkladı. İl Başkanı Vedat Şenol; “Kısa zamanda üye sayımızı şuandaki sayımızın iki katına ulaştıracağımıza inanıyorum” dedi.  

CHP Isparta İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoyla CHP’ye üyelik kampanyası başlattı. “Sen de gel” sloganıyla yapılan çağrının ardından bir çok kişinin CHP’ye üye olmak için ön kayıt yaptırdığı bildirildi. 

BAŞKAN ŞENOL; “TÜM VATANDAŞLARIMIZI 

PARTİMİZE ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUM” 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, üyelik kampanyası konusunun geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Özgür Özel tarafından gerçekleştirilen İl ve Belediye Başkanları toplantısında görüşülerek karara bağlandığını belirterek; “Ben, tüm Ispartalı vatandaşlarımızı partimize üye olmaya davet ediyorum. Gelirsen, düşünürsen, söylersen umudu birlikte büyüteceğiz; yarına birlikte yürüyeceğiz” dedi. 

“İL VEYA MERKEZ İLÇE 

BAŞKANLIĞIMIZA 

GELEBİLİRSİNİZ” 

İl Başkanı Şenol, partiye üye olmak isteyenlerin partinin İl ve Merkez İlçe Örgütünün bulunduğu Mimar Sinan Caddesindeki parti binasına gelmelerinin ve üyelik formunu doldurmalarının yeterli olduğunu sözlerine ekledi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °