Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Beyazay Derneği Isparta Şubesi Tarafından; 30 Engelli Osmaniye’ye Uğurlandı

Beyazay Derneği Isparta Şubesi Tarafından; 30 Engelli Osmaniye’ye Uğurlandı

ISPARTA 4.08.2023 16:51:00 0
 Beyazay Derneği Isparta Şubesi Tarafından;  30 Engelli  Osmaniye’ye  Uğurlandı

Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan, Türkiye Beyazay Derneği Genel Merkezince Organize edilen ve Osmaniye ilinde gerçekleştirilen Gençlik Kampına 30 Engelli üyesini törenle yolcu etti.

Amaçlarının engellilerin kapma katılımlarını sağlayarak onlar için böylesine sıcak yaz döneminde bir farkındalık oluşturmak olduğunu ifade eden Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Türkiye Beyazay Derneği Genel Merkezince organize edilen ve Osmaniye ilinde gençlik kampı düzenlenmişti 3 – 7 Ağustos 2023 tarihleri arasında Osmaniye Aslantaş’ta düzenlenen bu kampa ve Beyazay Derneği Isparta Şubesi olarak 30 Engelli vatandaşımızı gönderdik. 

TÜLCAN; “DESTEK OLAN 

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen Isparta Belediye Başkanı sayın Şükrü Başdeğirmen ve Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı sayın Lokman Kaplan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bizler engelliler olarak toplumun her alanında ve her kademesinde var olduk ve var olmaya da devam edeceğiz” dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °