Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ak Parti’nin İstanbul Dahil Bir Çok İlin Başkan Adayı Pazar Günü Açıklanacak; Isparta Açıklanacak Mı?

Ak Parti’nin İstanbul Dahil Bir Çok İlin Başkan Adayı Pazar Günü Açıklanacak; Isparta Açıklanacak Mı?

ISPARTA 5.01.2024 16:37:00 0
 Ak Parti’nin İstanbul Dahil Bir Çok İlin Başkan Adayı Pazar Günü Açıklanacak;  Isparta Açıklanacak Mı?

Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da yerel seçimlere odaklandı. Seçmen, 31 Mart'ta önlerine gelecek sandıktan önce adayları merak ediyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

AÇIKLAMALARDA BULUNDU 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı tamamlanan yeni AK Parti Konferans Salonu'nda incelemelerde bulunup, genel başkan yardımcılarından bilgi aldı. Erdoğan burada gazetecilerin yerel seçimlere ilişkin sorularını yanıtlarken Belediye Başkan Adayları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

ISPARTA ADAYI 7 OCAK’TA MI

15 OCAK’TA MI AÇIKLANACAK? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak Pazar günü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise 15 Ocak'ta açıklanacağını belirtti

"İSTANBUL ADAYIMIZI

PAZAR GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ"

İstanbul adayı için pazar gününü işaret eden aşkanı Erdoğan, "İstanbul adayını pazar günü açıklayacağız." dedi.

"ANKARA ADAYINI 

ANKARA'DA AÇIKLAYACAĞIZ"

Ankara adayını da 15 Ocak'ta açıklayacaklarını söyleyen Erdoğan şöyle konuştu: "Bizim yapacağımız açıklamalarda a'dan z'ye hepsi hem sürprizdir hem de partimizin yerel yönetim seçimlerindeki kazanma azminin ifadesi olacaktır.

Ankara adayını Ankara'da açıklayacağız. Seçim beyannamesini burada açıklayacağız. Siz bizden önce bunları öğrenmişsiniz.

"PAZAR GÜNÜ İLLERİN 

YARISINI AÇIKLARIZ"

Bu güzel salonumuzu göreceksiniz. Bu salonda strateji belgemizi açıklayacağız. Pazar günü illerin hemen hemen yarıya yakınını açıklarız.

PAZAR GÜNÜ ISPARTA

ADAYI DA 

AÇIKLANACAK MI?

Ak Parti'de açıklanacak iller arasında Isparta’nın olup olmaması şehirde merak konusu oldu. Bu konuda herhangi bir bilgi henüz edinilemezken, Cumartesi akşamı bir takım sinyallerin gelebileceği ve Isparta adayının Pazar günü açıklanıp açıklanmayacağı netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °