Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

8 km’yi kendisine sorun yaptı!

Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü’nün bölünmüş Dostluk Yolu projesiyle Isparta-Burdur arasının 22 km’den 14 kilometreye inecek olmasına Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, ‘Kına yakın’ diyerek tepki gösterdi. Başar,

ISPARTA 7.06.2016 08:05:00 0
8 km’yi kendisine sorun yaptı!
Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok,  katıldığı ITSO Meclisi toplantısında Isparta-Burdur arasındaki yolun bölünmüş yol olarak projelendirildiğini belirterek, mesafenin 22 kilometreden 14 km’ye ineceğini söylemişti. Bu açıklamanın ardından Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, sosyal medya hesabı üzerinden anlamsız bir tepki verdi. Bu konu ile ilgili daha öncede tepkisini ortaya koyduğunu söyleyen Başar Burdur’u yöneten kimseden destek göremediğinden yakındı.
“O ZAMAN BAĞLASINLAR BİZİ ISPARTA’YA”
Başkan Başar, bir zamanlar Isparta Milletvekilinin söylemine dikkat çekti. Başar, “bağlasınlar bizi Isparta’ya bakalım, vali, belediye başkanı ve vekillerin akıbeti ne olacak?” dedi.  “Burdur uyumuyor” diyen Başar, aksine davaya sahip çıkılacağını söyledi.
“BURDUR MENFAATLERİ İÇİN SONUNA KADAR KARŞIYIM”
“Artık bu yol haberinden sonra ben tepkimi açık ve net şekilde ortaya koyuyorum” diyen Başkan Başar, “ isteyen yanımda yer alsın istemeyen almasın” diyerek sert konuştu. “Bir Burdurlu olarak Burdur’un menfaatleri adına bu duruma sonuna kadar karşıyım” diyen Başar, ayrıca üniversitenin 7 km olduğu bir yerde Isparta’nın 14 km uzaklıkta olmasının da çok yanlış olduğunun atını çizdi.
 

Anahtar Kelimeler:
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °