Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

8 derslikli okul yaptıracak

TBMM 17. Dönem Isparta Milletvekili Merhum Mustafa Kemal Toğay’ına saygıdeğer eşi Hayırsever Türkan Toğay tarafından kızı merhume Fatma Berrin TOĞAY adına Şarkikaraağaç İlçemizde 8 derslikli ilkokul yaptırılacak.

ISPARTA 31.12.2015 12:49:00 0
8 derslikli okul yaptıracak
Devlet-Vatandaş işbirliğinin en anlamlı örneklerinden olan okul yapımı için Vali Vahdettin Özkan ve Türkan TOĞAY arasında protokol imzalandı. İmza töreninde konuşan Vali Özkan Eğitim hizmetlerinin devletimizin, hükümetimizin ve bakanlıklarımızın en önemli görevi olduğunu belirttirerek, bunun aynı zamanda vatandaşlarımızın da üzerinde hassasiyetle durduğu bir hizmet olduğunu vurguladı.
 Vali Özkan, “Bu çerçevede ilimizin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden Merhum Mustafa Kemal Toay’ın saygıdeğer eşleri Türkan TOĞAY hanımefendi de bu hassasiyeti göstererek bizlere örnek olmuşlardır. Eğitim gönüllüğü ve kadirşinaslıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Toğay ailesinin bu güzel davranışının ve hassasiyetinin herkese örnek olmasını temenni ediyorum. Okul yaptırıp öğrencilerin hizmetine sunmak gibi kutsal bir görevi yerinde getiren ve bize bu alanda yol gösteren Türkan Toğay’a bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
Ardından “Fatma Berrin Toğay İlkokulu” nun yapımı için Vali Vahdettin Özkan ve Toğay ailesi protokol imzaladı. 2016 yılında içerisinde okul inşaatı tamamlanarak eğitim öğretime açılacak.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °