Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

7’den 70’e Gönüllerince Eğlendiler

7’den 70’e Gönüllerince Eğlendiler

ISPARTA 16.04.2022 09:49:00 0
7’den 70’e 
Gönüllerince 
Eğlendiler
Isparta Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.
 
Programda sergilenen Kum Sanatı, Hacivat-Karagöz ve tiyatro oyunu ile Semazen gösterisi ilgiyle takip edildi. Isparta Belediyesi’nin Meydan AVM Belediye Kültür Merkezi yanına kurduğu çadırda binlerce vatandaş aynı anda iftarını açabiliyor. Hayırseverler ve iş insanlarının katkılarıyla iftar çadırında sofralar kurulmaya devam ediyor.
 
Diğer yandan Isparta Belediyesi Kültür Merkezinde de Ramazan ayına özel programlar düzenleniyor. Bu kapsamda bugüne kadar çeşitli etkinlikler gerçekleştirilirken, son olarak çocuklara ve yetişkinlere yönelik gösteriler sergilendi. Programa aileler çocuklarıyla beraber oldukça ilgi gösterdi. Isparta Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan programda çocuklar Türk Tiyatrosunun önemli örneklerinden Kavuklu Pişekar Tiyatro Oyunu ve Hacivat Karagöz ile eğlenceli anlar yaşadı.
 
Kum Sanatı ve Semazen gösterileri de hem çocuklar hem de aileleri tarafından ilgiyle takip edildi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda hazırlanan programlar kapsamında vatandaşlar güzel bir Ramazan akşamı yaşarken, 16 Nisan Cumartesi günü saat 20.45’te Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil konferansı ve Kavuklu-Pişakar Tiyatro Oyunu ile Karagöz-Hacivat gösterisi sunulacak.
 

Anahtar Kelimeler: 70egön?llerinceeğlendiler 7den
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °