Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

64 TL’lik fiyat 50 TL’ye düştü: Bakan’la Bilet Pazarlığı Ettiler!

64 TL’lik fiyat 50 TL’ye düştü: Bakan’la Bilet Pazarlığı Ettiler!

ISPARTA 25.10.2019 12:31:00 0
64 TL’lik fiyat 50 TL’ye düştü: 
Bakan’la 
Bilet 
Pazarlığı 
Ettiler!
Isparta Milletvekilleri Bilgiç, Özel ve Gökgöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’la sıkı bir pazarlık yaparak Göller Ekspresinin 64 TL’lik bilet fiyatını 50 TL’ye indirdiler.
 
Tam 11 yıl önce bakım nedeniyle seferlerine son verilen Göller Ekspresi bugünden itibaren seferlerine yeniden başladı. Gülsuyu sıkılarak karşılanan Treni Isparta’dan İzmir’e Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan uğurladı.
Isparta halkının uzun yıllardır beklediği tren seferleri tekrar başladı. Bugünden itibaren Isparta-İzmir arasında sefer yapacak. Tren’in Isparta’ya gelişinde üzerine Gülsuyu sıkılarak karşılandı. Bakan Turhan ve beraberindekiler trenden indiklerinde ise üzerlerine gül atıldı.
ULAŞTIRMA BAKANIYLA
ÇETİN PAZARLIK!
Konu ile ilgili olarak bugün saat 11.00’de Isparta Tren Gar’ında bir tören düzenlendi. Törene; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Vali Ömer Seymenoğlu, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürü Kamuran Yazıcı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
ISPARTA MİLLETVEKİLLERİ;
“BİLETTE İNDİRİM İSTİYORUZ”
Törende, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın konuşmasını tamamlamasının ardından söz alan TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç; “Sayın Bakanım şu bilet fiyatlarını da sizinle görüşelim. 64 TL fazla. Bunu indirelim” dedi. Bunun üzerine Bakan Turhan, tüm Isparta Milletvekillerini kürsüde yanına çağırarak ‘söyleyin bakalım ne diyorsunuz?” dedi.
BİLET FİYALARI 64 TL’DEN 50 TL’YE İNDİ
Isparta Milletvekilleri bilet fiyatlarının indirilmesi talebinde bulunarak bu konuda Bakan Turhan ile pazarlık yaptılar ve yapılan pazarlık neticesinde Göller Ekspresinin 64 TL’lik bilet fiyatını 50 TL’ye indirdiler.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °