Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

57 Taekwoncu Kuşak Terfi Töreni İle; Yeni Kuşaklarına Kavuştu

57 Taekwoncu Kuşak Terfi Töreni İle; Yeni Kuşaklarına Kavuştu

GÜNDEM 7.02.2022 09:57:00 0
57 Taekwoncu Kuşak Terfi Töreni İle; 
Yeni
Kuşaklarına 
Kavuştu
Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü, Türkiye Taekwondo Federasyonun faaliyet programında yer alan kuşak terfi sınavı ödül törenini Eğirdir Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.
 
Programa Kaymakam Adem Çelik, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. emre Tayanç, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Akay, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, Halk Eğitim Müdür Vekili Fadime Gökdoğan ve öğreci velileri katıldı. Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde yetişen taekwondoculardan 57 sporcu yeni kuşaklarına, madalya ve belgelerine kavuştu.
 
Kuşak terfi sınavında Mukaddes Sarışahin ve Hasip Emir Taşbaş'ın yeni kuşaklarını Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Ayşe Feyza Çelik ve Oğuzhan Kartal Soylu'nun kuşaklarını Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Emre Tayanç, Amine Ravza Üstündağ, ve Yahya Keleş'in yeni kuşaklarını Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Fatıma Güngör ve Enes Tuğra İzciler'in yeni kuşak ve madalyalarını Eğirdir Gençlik Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, Hira Sarıoğulları ve Cahit Efe Yetiş'in yeni kuşak ve madalyalarını Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mehmet Akay verdi.
 
Kuşak terfi töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °