Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

5 Milyon TL halkımızın cebinde kaldı

Iyaş’ın düzenlediği 18.yıl Büyük İndirim Festivali dün itibariyle sona erdi.

ISPARTA 11.04.2016 08:17:00 0
5 Milyon TL halkımızın cebinde kaldı
Iyaş’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Büyük İndirim Festivali bu yıl 11 Mart-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. Kampanyaya Isparta ve bölge halkının ilgisi yoğun oldu. Kampanya sürecini değerlendiren Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Isparta ve bölge halkına yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
BU KAMPANYALAR HER ZAMAN YAPILMIYOR
Şenol, şunları söyledi: “Ayın 11’inde başlayan kampanyamız 31 Mart’ta sona erecekti. Halktan gelen yoğun talep ve diğer illerden ve ilçelerden gelen talep üzerine 10 Nisan’a kadar uzatmıştık. Pazar günü itibariyle kampanyamız sona ermiş oldu. Verimli bir kampanya oldu. Isparta halkımıza çok büyük bir destek sağlamış oldu. Halkımızın en az 5 milyon lira gibi bir rakam cebinde kalmış oldu. Yüzde 30-50 arasında yapılan büyük indirim kampanyası her zaman yapılan bir kampanya değil.
GELENLER SADECE IYAŞ’TAN ALIŞVERİŞ YAPMIYOR
Tüm halkımıza ve dışarıdan gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum. Her yıl olduğu gibi bizi yalnız bırakmadılar ve destek verdiler. Ekonomik açıdan da bu kampanyalarımız Isparta’ya hareketlilik getiriyor. Bucak, Dinar, Sandıklı olmak üzere tüm bölgeden talep geliyor. Bu gelen insanlarımız sadece Iyaş’tan alışveriş yapmıyor. Çarşıya indikleri zaman çarşı esnafından da alışveriş yapıyorlar. O nedenle Isparta ekonomisine bir hareketlilik getiriyor. Buradan tüm hemşerilerime ve dışarıdan gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °